Kontor, Borgarfjordsgatan 12, Kista, Kista

Atrium Ljungberg AB Restaurang (23 m) Shopping (40 m) Parkering (71 m) Friskvård (87 m) Bilservice (132 m) Kommunikation (159 m) Grönområde (164 m) Bank (402 m)

I Kista, ett par minuters gångväg från tunnelbanan, har Atrium Ljungberg byggt Nod - kvarteret med framtidsutsikt.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 10 m²
Adress Borgarfjordsgatan 12
Område Kista
Objektsnr 41869628
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

I Kista, ett par minuters gångväg från tunnelbanan, har Atrium Ljungberg byggt Nod - kvarteret med framtidsutsikt. Här blir du granne med såväl Stockholms universitets institution för data- och systemvetenskap som med en mängd spännande utvecklingsorienterade företag. Här finns det vi kallar shared space där alla som verkar i kvarteret är med och delar på funktioner som reception, gemensamma mötesrum, en eventhall för mässor och andra event samt cykel- och duschrum. Sökord: Kontor, kontorshotell, arbetsplats Se länkarna för mer information om Kista Nod. Läs mer om våra kontor http://kistanod.se/kontor/kontor-kista-stockholm Läs mer om vårt kontorshotellet i Nod http://kistanod.se/kontor/kontorshotell-kista-stockholm Läs mer om våra kontorsplatser (Hotspots) http://kistanod.se/kontor/kontorsplats-kista-stockholm

Omgivning

Nod är en ny mötesplats för lärande, forskning och näringsliv och ligger strategiskt placerad mellan det äldre och det nya framväxande Kista.Fem minuters gångavstånd till t-bana Kista.

Kommunikationer

Fem minuters gångavstånd till t-bana Kista. Bilburna tar sig enkelt till E4 och E18. Helenelunds pendeltågsstation ligger på 15 minuters promenad bort.

Planlösning

För dig med det mindre bolaget erbjuder vi nybyggda Hotspots som är ett entreprenörscentrum/kontorshotell. Här finns såväl öppna kontorsplatser att hyra, som egna kontorsrum på mellan 8-23 kvm. Utanför de egna fyra väggarna ryms gemensamma ytor för nätverkande, mötesrum och pentry. Fiberanslutning finns i huset.

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter.

Service

Nod ligger på bara några minuters promenadavstånd till Kista Galleria med all tänkbar service och ett av Stockholms största utbud av butiker.

Uthyrare & kontaktpersoner

Borgarfjordsgatan 12, Kista

I Nod erbjuder vi helt färdigutrustade kontor som kan hyras ...

Visad

Borgarfjordsgatan 12, Kista

I Kista, ett par minuters gångväg från tunnelbanan, har Atri...

Visad

Borgarfjordsgatan 12, Kista

I Nod erbjuder vi helt färdigutrustade kontor som kan hyras ...

Visad

Borgarfjordsgatan 7, Kista

Välkomna till ett kontor med öppen planlösning, 3 tr upp i f...

Visad