Butikslokal, Birger Svenssons Väg 16e, Lassabacka, Varberg

  • 130 m²
  • Efter överenskommelse

Charmig butikslokal/salong i historisk bruksmiljö, stora välvda fönster, delad entré från Brukstorget.


Lokaltyper Butikslokal / Övrig lokal
Total yta 130 m²
Adress Birger Svenssons Väg 16e
Område Lassabacka
Kommun Varbergs kommun
Renoveringsår 2016
Våning markplan
Tillträde Efter överenskommelse
Objektsnummer 41927731

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Lokal som tidigare nyttjats som frisörsalong/forvård och massage, med 2st tillhörande behandlingsrum i historisk bruksmiljö, entré från Brukstorget. Optimalt för liknande verksamhet med möjlighet till förändring för annan typ av verksamhet.

Omgivning

Fastigheten på Brukstorget har en välbevarad tegelfasad med stora välvda fönster vilket ger ett charmigt och gediget intryck och andas industrihistoria i Varberg. En destination av olika mindre och större verksamheter samverkar här under ett gemensamt område. Förvaltningen är långsiktig och ambitionen är att leva med och nära hyresgästerna och att optimera ett flöde av människor till fastigheten.

Planlösning

Du välkomnas in i en härlig butiksyta med gamla gedigen tegelvägg och bjälkar i taket. Innanför finns det 2st rum som tidigare använts som behandlingsrum, toalett och separat pentry finns även i lokalen.

Närliggande företag

Bruket med restaurang, konferensmöjligheter, bowling och lekland. Friskis & Svettis med möjlighet för träning, Verket med lunchrestaurang, frisörsalongen #Fab, Konditoributiken, Blomsterbaren, Röda Korset Second Hand & mycket mer.

Övrigt

Fantastiskt läge med välvda fönster och egen entré från Brukstorget.Bilder på lokalen