Kontor, Östra Varvsgatan 4, Västra hamnen, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 129 675 - 262 650 kr/mån
Newsec Restaurang (22 m) Shopping (108 m) Kommunikation (108 m) Friskvård (0 m) Uttagsautomat (27 m) Bank (615 m) Grönområde (594 m) Kemtvätt (431 m) Parkering (368 m)

Välkommen till denna högkvalitativa fastighet där vi nu har nöjet att erbjuda lokalen högst upp i huset med tre riktigt stora takterrasser. Lokalen är i dagsläget till stor del rumsindelad och med konferensrum och mötesrum i varierande storlekar. Självklart kan man dock anpassa lokalen efter ert företags behov. De stora terrasserna i olika väderstreck är en fantastisk tillgång till denna lokalen och ger en enorm frihetskänsla. Utsikten är svårslagen och man kan följa solen hela dagen. Lokal...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 798 - 1 236 m²
Adress Östra Varvsgatan 4
Område Västra hamnen
Objektsnr 41860669
Lokalguidens estimerade områdeshyra
129 675 - 262 650 kr/mån
1 950 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Välkommen till denna högkvalitativa fastighet där vi nu har nöjet att erbjuda lokalen högst upp i huset med tre riktigt stora takterrasser.

Lokalen är i dagsläget till stor del rumsindelad och med konferensrum och mötesrum i varierande storlekar. Självklart kan man dock anpassa lokalen efter ert företags behov.

De stora terrasserna i olika väderstreck är en fantastisk tillgång till denna lokalen och ger en enorm frihetskänsla. Utsikten är svårslagen och man kan följa solen hela dagen.

Lokalen är belägen högst upp i huset på 798 kvm och här finns det möjligheter att kombinera lokalen nedan och då får man en lokal om hela 1 236 kvm fördelad på två plan.

Välkommen att boka visning!

Omgivning

Västra Hamnen i Malmö är ett populärt område som ligger mellan Centralstationen och havet. Området har vuxit fram de senaste tio åren och har en modern framtoning.

Kommunikationer

Från centralstationen är det ca 10 minuters promenad. Det finns natuligtivs även stadsbuss att ta den sista biten, hållplatsen är då precis utanför fastigheten.

Parkering

Garage i fastigheten intill.

Artiklar om Newsec

Östra Varvsgatan 4, Västra hamnen

Fantastiska kontorslokaler med utsikt mot Turning Torso och ...

Visad

Östra Varvsgatan 4, Västra hamnen

Här har du möjlighet att hyra en lokal om ca 50-100 kvm, den...

Visad

Östra Varvsgatan 4, Västra hamnen

Välkommen till en spännande fastighet med fantastiska kontor...

Visad

Östra Varvsgatan 4, Västra hamnen

Välkommen att hyra en trevlig kontorslokal i fastighet med m...

Visad