Kontor, Vretenvägen 9, Solna strand, Solna

  • 547 m²
  • Enligt överenskommelse

Lokal i bästa läget i området precis intill T-bana.


Lokaltyp Kontor
Total yta 547 m²
Adress Vretenvägen 9
Område Solna strand
Kommun Solna kommun
Byggår 1970
Hiss Ja
Våning 3
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41943011
Bifogade filer

Beskrivning

Lokalen totalrenoveras nu till en modern och effektiv kontorslokal.
Denna hörnlokal har mycket bra läge i området med gott om ljus från gatan och innergården.

Omgivning

Lokal i bästa läget i området precis intill T-bana. Här finns chans till en riktigt trevlig lokal med pentryläge mitt i lokalen och öppna ytor i olika grupperingar i lokalen. Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar.
Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City - Solna strand.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation ligger nära fastigheten. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbyberg station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra utomhus eller i garage.

Service

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurangen som ligger i fastigheten intill finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräscht och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behändigt promenadavstånd.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen