Träningslokal / gym, Västgötagatan 16, Katrineholm, Katrineholm

  • 2 800 m²
  • Enligt överenskommelse.

Fina ytor för gym, hälsostudio, mottagning/praktik i Katrineholm.


Lokaltyper Träningslokal / gym / Träningslokal / gym
Total yta 2 800 m²
Adress Västgötagatan 16
Område Katrineholm
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41853697

Beskrivning

På Västgötagatan strax utanför Katrineholms centrum erbjuder vi nu ljusa, trevliga och flexibla ytor med en takhöjd om ca 2,5 m. Ytorna är fördelade över plan 3 och 4.

Lokalerna kan anpassas för er som söker ytor för gym, hälsostudio, mottagning/praktik.

Omgivning

Fastigheten ligger centralt belägen i ett bostadsområde tillsammans med ett antal andra kontors- och lagerfastigheter endast några minuter från riksväg 57.

Kommunikationer

Från Katrineholms Centralstation går busslinje 1 till fastigheten, med hållplats "Upplandsgatan", som är belägen utanför entrén. Bussresan tar cirka 4 minuter och trafikeras en gång i timmen. Busslinje 730 går även den från centralstationen och stannar vid busshållaplats "Katrineholms Kyrkogård". Fortsätt därifrån i bussens färdriktning cirka 500 meter.

SJ Regionaltåg trafikerar staden och från Göteborg är restiden 2 timmar, från Stockholm drygt en timme, från Eskilstuna 52 minuter och från Norrköping 25 minuter.

Service

Med ett gångavstånd på 15 minuter till centrala Katrineholm finns det ett brett utbud av shopping, restauranger och servicebutiker. I närområdet finns även träningsanläggningen Backavallen med löparbanor samt ett intilliggande gym.

Övrigt

Katrineholm är en stad med goda kommunikationer i alla vädersträck och har cirka 33 000 invånare. Med ett flertal sjöar nära stadens centrum samt många grönområden är Katrineholm ett Mecka för naturliv.