Kontor, Stortorget 13B, Centrum, Malmö

  • 138 m²
  • 25 300 - 34 500 kr/mån

Tillfälle att hyra en ljus källarlokal på Stortorget. Lokalen lämpar sig t ex för er som vill sitta lugnt och ostört men ändå ha närhet till stadens puls. Här finns ytor som med fördel skulle kunna tjäna som aktivitetsyta för t ex ett pingisbord. Utöver det finns också en ljudisolerad "studio" för en person - lämpad för exempelvis inspelning av en podcast. Bankens gamla valv ger er ett säkert förråd. All tänkbar kommunikation och service finns alldeles i närheten. Fiber finns in i fastigheten....


Lokaltyp Kontor
Total yta 138 m²
Adress Stortorget 13B
Område Centrum
Objektsnummer 41927002
Områdeshyra 25 300 - 34 500 kr/mån
2 200 - 3 000 kr/m²/år

Beskrivning

Tillfälle att hyra en ljus källarlokal på Stortorget. Lokalen lämpar sig t ex för er som vill sitta lugnt och ostört men ändå ha närhet till stadens puls. Här finns ytor som med fördel skulle kunna tjäna som aktivitetsyta för t ex ett pingisbord. Utöver det finns också en ljudisolerad "studio" för en person - lämpad för exempelvis inspelning av en podcast.
Bankens gamla valv ger er ett säkert förråd.

All tänkbar kommunikation och service finns alldeles i närheten.

Fiber finns in i fastigheten.

Lokalen är inte avsedd för föreningsverksamhet.

Välkommen att kontakta mig för mer information och visning!

Omgivning

Stortorget är stadens kärna och mer centralt läge än såhär kan man inte få. Här finns allt du behöver i absolut närhet.

Service

Självklart finns all tänkbar service i närheten och lunchen kan du avnjuta runt hörne där Lilla Torg finns med massor av restauranger. Stan bjuder naturligtvis även på shopping och träning.


Bilder på lokalen