Lagerlokal, Stora Nygatan 55, Centrum, Malmö

  • 53 m²
  • 1 767 - 3 092 kr/mån

Nära till allt vid Gustav Adolfs torg! Lokal mitt i Malmös centrum på Stora Nygatan med Slottsparken runt hörnet. Lokalen ligger i gatuplanet med ett litet pentry samt badrum/dusch. FASTIGHETEN OCHOMGIVNINGEN På Gamla Väster är du i hjärtat av Malmös centrum. Det här är charmiga kvarter med smala gator, gatuhus och främst äldre fastigheter. För en del år sedan huserade det smått legendariska Wallmans Salonger här och i de lokalerna hittar du idag Pinchos restaurang. I huset finns såväl butiks...


Lokaltyper Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 53 m²
Adress Stora Nygatan 55
Område Centrum
Byggår 1969
Objektsnummer 41927696
Områdeshyra 1 767 - 3 092 kr/mån
400 - 700 kr/m²/år

Beskrivning

Nära till allt vid Gustav Adolfs torg!

Lokal mitt i Malmös centrum på Stora Nygatan med Slottsparken runt hörnet.
Lokalen ligger i gatuplanet med ett litet pentry samt badrum/dusch.

FASTIGHETEN OCH OMGIVNINGEN
På Gamla Väster är du i hjärtat av Malmös centrum. Det här är charmiga kvarter med smala gator, gatuhus och främst äldre fastigheter. För en del år sedan huserade det smått legendariska Wallmans Salonger här och i de lokalerna hittar du idag Pinchos restaurang. I huset finns såväl butikslokaler som kontor och lägenheter.

KOMMUNIKATION
Ett par minuters promenad till Gustav Adolfs torg där majoriteten av Malmös stadsbussar stannar. 10 minuters promenad till antingen Malmö Centralstation eller Triangeln där tåg och regionsbussar stannar.

SERVICE
Här är du i centrum och har all handel och service på några minuters promenadavstånd. Det finns också ett stort antal lunchställen att välja mellan alldeles i närheten.

ÖVRIGT
Tillträde enligt överenskommelse.

PARKERING
I huset finns ett garage med möjlighet att hyra platser. I närheten finns även andra parkeringshus samt gatuparkering.


Bilder på lokalen