Kontor / Lager, Stenkolsgatan 5, Hisingen, Göteborg

  • 1 390 m²

Lager med öppen yta och kontor centralt på Ringön


Lokaltyp Kontor / Lager
Total yta 1 390 m²
Adress Stenkolsgatan 5
Område Hisingen
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41866277

Beskrivning

Kombilokal på 1390 kvm med en öppen lageryta i markplan på ca 1 250 kvm utan pelare. Lokalen har en rejäl port som är 4,0 meter bred och 4,4 meter hög. Höjden i lagerytan är ca 5,5 meter till underkantbalk och takhöjden är ca 6,0-6,5.

Entresolplan består av en nyrenoverad kontorsyta samt kök/pausyta och WC. Entresolplan uppgår till ca 90 kvm. WC/dusch och omklädningsrum finns i markplan.

Tak samt väggar avseende lagerytan är nymålade och hela lokalen har nyinstallerad belysning. Golvet är nyasfalterat.

Omgivning:

Fastigheten har ett mycket centralt läge på Ringön vid Järnmalmsgatan/Stenkolsgatan, med närhet till älven och den nya Hisingsbron.

Ringön är ett industriområde på Hisingen som ligger i centrala Göteborg. Området ramas in av Götaälvbron i väst, Tingstadstunneln i öst, Göta älv i söder och Lundbyleden i norr. 

Kommunikationer:

Hållplatsen Stenkolsgatan ligger närmast och buss 47 tar dig till Backaplan på 4 minuter. Stationerna Frihamnen och Backaplan trafikeras av flertalet linjer med några minuters färdväg in till centralstationen. 

Parkering:

Viss parkering för personal och besökare finns i anslutning till lokalen. Därutöver finns möjlighet att hyra P-tillstånd med parkering på fastigheten.

 

Järnmalmsgatan 1 1080p from Erik Palmung on Vimeo.


Karta
Visa på kartan: