Kontor, Radiatorvägen 17, Aspholmen, Örebro

  • 585 m²

Stor ljus lokal med närhet till city och E18


Lokaltyp Kontor
Total yta 585 m²
Adress Radiatorvägen 17
Område Aspholmen
Kommun Örebro kommun
Hiss Nej
Våning 1
Objektsnummer 41946905
Bifogade filer

Beskrivning

Stor ljus lokal med storkontor och konferensytor i alla storlekar. Idag finns stora sällskapsytor och lokalens många fönster ger ett ljust intryck. Förutom närhet till city och E18 så parkerar medarbetarna precis utanför lokalen där också möjlighet att hyra elladdare finns.

Omgivning

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen?
Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Övrigt

I fastigheten finns butiks- och kontorslokaler.
Grön el och bergvärme.


Karta


Bilder på lokalen