Kontorshotell, Marieholmsgatan 42, Marieholm, Göteborg

  • 9 m²
  • 750 - 1 275 kr/mån


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor
Total yta 9 m²
Adress Marieholmsgatan 42
Område Marieholm
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1975
Objektsnummer 41933366
Områdeshyra 750 - 1 275 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

BeskrivningJust nu erbjuder vi 25% rabatt på årshyran!

Detta är vårt senaste tillskott i vårt kontorshotellskoncept - Business Center. Kontorshotellet på Marieholmsgatan är helt nyrenoverat och öppnade hösten 2013. Här erbjuder vi moderna, funktionella och prisvärda kontorsrum i varierande storlekar. För en maximal flexibilitet för dig som småföretagare erbjuder vi också mycket förmånliga kontraktstider.

På våra Business Center råder en härlig stämning. Här finner man stimulans av andra entreprenörer och företagare inom många olika branscher. Ett välkänt, etablerat koncept.

Vår filosofi är att det mesta ska ingå - ni som hyresgäst ska slippa en massa tillägg. Vi erbjuder bl.a: reception- samt telefonservice, postservice, internetuppkoppling, parkering, konferensrum, städning mm.

Se vår korta presentationsfilm:
https://www.youtube.com/watch?v=p62k2leBxKI&feature=youtu.be

Omgivning

Detta kontorshotell har ett mycket bra läge i ett expansivt område. Här finns närhet till både den nya Partihallsförbindelsen samt Göteborgs stora in- och utfartsleder.

Kommunikationer

Läget är centralt men ändå utanför tullarna. Vi erbjuder gott om parkeringar till för dig och dina gäster.Vill man ta sig till centrum avgår kollektivtrafiken alldeles i närheten och med bil tar det endast några minuter.