Kontor, Korsgatan 13, Centrum, Göteborg

  • 32 m²
  • 5 333 - 9 333 kr/mån

Vi erbjuder här en mycket trevlig, effektiv kontorslösning i absoluta city. Här hyr man sitt kontor med access till gem. kök & konf.avd


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 32 m²
Adress Korsgatan 13
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Våning 2
Objektsnummer 41952280
Områdeshyra 5 333 - 9 333 kr/mån
2 000 - 3 500 kr/m²/år

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda en mycket trevlig och högklassig kontorslösning i den absoluta citykärnan av Göteborg. Kontorsytan har bra ljusinsläpp och fönster vetter mot den trevliga gågatan utanför.

Här sitter man i eget kontorsrum och delar på gemensamhetsytor. Mycket trevligt lunchrum och inom ramen för hyran ingår access till konferensavdelning, där man kan boka mötesrum i olika storlekar. Här får ni även tillgång till en härlig terrass.

Denna kontorslösning kan passa ett företag som behöver kontor för 2-4 personer.

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former.

Kommunikationer

Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.


Karta
Visa på kartan: