Kontor, Klarabergsviadukten 90, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 567 583 - 776 083 kr/mån
Newsec Friskvård (11 m) Restaurang (23 m) Postkontor (40 m) Parkering (73 m) Shopping (81 m) Uttagsautomat (88 m) Bank (229 m) Kommunikation (272 m) Grönområde (459 m)

Lokalen ligger på plan 3 i huset och nås via en nedåtgående trappa från huvudentréplanet. Lokalen består mestadels av öppen planlösning, med en fin utsikt mot klarastrandskanalen. 200 meter från Stockholms centralstation med utsikt mot Stadshusets torn ligger denna fastighet med entré från både Kungsbron och Klarabergsviadukten. Här finner ni en mix av mitt i citykänslan på ena sidan och på andra sidan grönt gräs och vatten intill Klara Strand. Välkommen att kontakta oss för mer information s...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 390 m²
Adress Klarabergsviadukten 90
Område City
Objektsnr 41883380
Lokalguidens estimerade områdeshyra
567 583 - 776 083 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Lokalen ligger på plan 3 i huset och nås via en nedåtgående trappa från huvudentréplanet. Lokalen består mestadels av öppen planlösning, med en fin utsikt mot klarastrandskanalen.

200 meter från Stockholms centralstation med utsikt mot Stadshusets torn ligger denna fastighet med entré från både Kungsbron och Klarabergsviadukten. Här finner ni en mix av mitt i citykänslan på ena sidan och på andra sidan grönt gräs och vatten intill Klara Strand.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Omgivning

Många vill gärna påstå att de har perfekt cityläge. Men tittar du på en karta så finns det få platser som uppfyller det som Klara Strand. Du rör dig fritt mellan citypuls, parker, kajer och trivsamma stadskvarter. Du kan till och med ta en båttur på lunchen. Fastigheten ligger fritt och öppet och ljuset strålar in från Riddarfjärden.

Kommunikationer

Med Centralen ett stenkast bort har du access till allt och alla oavsett destination. Sverige och resten av världen ligger öppen och tillgänglig. Och likadant blir det för dina kunder. Det här är Sveriges största knutpunkt. Visst sa vi båt också?

Parkering

Garage finns i huset

Västra Järnvägsgatan 3, City

Join the Workspace Evolution! LOCATION På våning 8 och...

Visad

Västra Järnvägsgatan 3, City

Join the Workspace Evolution! LOCATION På våning 8 och...

Visad