Kontor, Karl Johansgatan 152, Majorna, Göteborg

  • 261 m²
  • 36 975 - 60 900 kr/mån

Nu finns möjlighet att hyra en ljus och trevlig lokal för olika användningsområden med egen ingång i Majorna! Lokalen är uppdelad i två plan med entré precis intill Oscarsleden. På nedre planet finnsytor som kan användas till kontor och showroom/produktion/lager samt en entresolvåning med flera kontorsrum. Här får ni närhet till den trivsamma stadsdelen Kungsladugård som erbjuder ett stort utbud av lunchrestauranger, caféer och butiker....


Lokaltyper Kontor / Utställning / mässa
Total yta 261 m²
Adress Karl Johansgatan 152
Område Majorna
Objektsnummer 41917537
Områdeshyra 36 975 - 60 900 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra en ljus och trevlig lokal för olika användningsområden med egen ingång i Majorna! Lokalen är uppdelad i två plan med entré precis intill Oscarsleden. På nedre planet finns ytor som kan användas till kontor och showroom/produktion/lager samt en entresolvåning med flera kontorsrum. Här får ni närhet till den trivsamma stadsdelen Kungsladugård som erbjuder ett stort utbud av lunchrestauranger, caféer och butiker.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Majorna, precis intill Oscarsleden och Västerleden.

Kommunikationer

500 meter från fastigheten nås spårvagnslinje 9 som tar dig till Brunnsparken på 15 min. Några minuter längre bort ligger hållplatsen Kungssten där bland annat linje 99 och Lila express går. I närheten ligger också Klippans färjeläge där Älv-snabben tar dig över till Hisingen och vidare in till centrum.

Planlösning

Öppna ytor och kontorsrum.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen