Kontor, Isafjordsgatan 30 A, Kista

  • 505 m²
  • 2024-01-01

Trevlig och lättillgänglig vårdlokal eller kontor i Kista


Lokaltyp Kontor
Total yta 505 m²
Adress Isafjordsgatan 30 A
Område Kista
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1993
Hiss Nej
Våning 2
Tillträde 2024-01-01
Objektsnummer 41976980
Bifogade filer

Beskrivning

Denna lokal på 505 kvm ligger på entréplan, vilket gör den tillgänglig för alla. Lokalen kan anpassas efter dina specifika behov, vilket ger flexibilitet för både vårdverksamhet och kontorsmiljö. Dessutom har lokalen utmärkta kommunikationer med endast 3 minuters gångavstånd till Kista Galleria.

Strategiskt belägen i Kista, hjärtat av Stockholms teknologihub, erbjuder denna lokal närhet till företag, innovation och en dynamisk miljö. Kista är en idealisk plats för företag att växa, med en livfull stadsatmosfär och nära till shopping, restauranger och grönområden. Dessutom är det endast några minuters promenad till Kista tunnelbanestation, vilket gör pendlingen smidig för både anställda och besökare.

Välkommen på visning!

Omgivning

Hej, hello, guten tag, ni hao, marhaba. Välkommen till Kista. Platsen där människor från hela världen samlas för att upptäcka, utforska, uppfinna och uppleva. Här testkörs ny teknik, här breder gatukonsten ut sig, här överraskar restaurangerna och här frodas grönska och innovationer, precis som nya förmågor och forskarstjärnor.

Ändå har Kista mer att erbjuda. De närmaste åren kommer stadsdelen få flera tusen nya bostäder och arbetsplatser samt bli en del av tvärbanan, så att livet kan sprudla i varje hörn och under dygnets alla timmar. Och för att ytterligare ta vara på Kistas fulla potential har vi på Castellum gått samman med andra aktörer i ett initiativ som ger stadsdelen en kulturell och social skjuts.

Vad som händer mellan milstolparna är det ingen som vet. Men hör ni hemma bland de nytänkande, är detta platsen för er. Vi lovar att alltid vara på tårna för att hålla jämna steg med både ert företags och Kistas utveckling.

Kommunikationer

Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Det tar 3 minuter att promenera från fastigheten till Kista tunnelbanestation. Flera busslinjer går genom området, bland annat buss 523 och 178 som stannar vid pendeltågsstationen Helenelund. Du tar dig till Arlanda och Bromma flygplats med pendeltåg eller flygbuss. Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till år 2023.

Service

En kort promenad från fastigheten ligger Kista Galleria. Den är en av Stockholms mest välbesökta gallerior och har ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjesaktiviteter - bland annat bowling, bio och gokart.

Övrigt

En fin och välskött kontorsfastighet med trevliga utemiljöer. Fastigheten är på ca 25 000 kvm. Parkering erbjuds i varmgarage eller utomhus.


Karta

Bilder på lokalen