Kontorshotell, Importgatan 10, Backa, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 875 - 2 063 kr/mån
Svenska Hus AB Restaurang (40 m) Shopping (53 m) Bränslestation (61 m) Bilservice (101 m) Friskvård (103 m) Kommunikation (132 m) Uttagsautomat (191 m) Kemtvätt (544 m)

En blandfastighet innehållande kontor, kontorshotell, lager, restaurang och ett 50 - tal miniförråd. En mycket tillgänglig fastighet på välkänd adress. Stigs Center med all dess service. I närområdetfinns bensinmackar, biltvätt och verkstäder. Nära till Ikea och Bäckebol köpcenter. Flera olika branscher sitter i fastigheten ihop med ett mindre kontorshotell och restaurang. Miniförråd som är lämpliga både för privatpersonen och det mindre företaget. Dessa är lättillgängliga och nås dygnet runt...

Beskrivning

En blandfastighet innehållande kontor, kontorshotell, lager, restaurang och ett 50 - tal miniförråd. En mycket tillgänglig fastighet på välkänd adress. Stigs Center med all dess service. I närområdet finns bensinmackar, biltvätt och verkstäder. Nära till Ikea och Bäckebol köpcenter.

Flera olika branscher sitter i fastigheten ihop med ett mindre kontorshotell och restaurang. Miniförråd som är lämpliga både för privatpersonen och det mindre företaget. Dessa är lättillgängliga och nås dygnet runt, 7 dagar i veckan. Bra säkerhet. Fjärrvärme och 3 våningar.

Omgivning

Fastigheten är belägen precis bakom Stigs Center, ett stenkast från motorvägen. Nära till både Göteborg och Kungälv.

Kommunikationer

Hit tar du dig lättast med bil eller buss.

Planlösning

Eget rum

Importgatan 10, Backa

En blandfastighet innehållande kontor, kontorshotell, lager,...

Visad

Importgatan 10, Backa

En blandfastighet innehållande kontor, kontorshotell, lager,...

Visad

Importgatan 2, Hisingen

Ljus o fin kontorslokal på plan 3. Perfekt läge på populära...

Visad