Kontor, Gamla Brogatan 26,, City, Stockholm

  • 204 m²
  • 93 500 - 139 400 kr/mån

Representativt kontor i optimalt läge på charmiga Gamla Brogatan


Lokaltyp Kontor
Total yta 204 m²
Adress Gamla Brogatan 26,
Område City
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Våning 1
Objektsnummer 41941119
Områdeshyra 93 500 - 139 400 kr/mån
5 500 - 8 200 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Vacker sekelskiftesbyggnad med moderna kontor och generös takhöjd. En mycket ljus lokal med rymliga ytor och trevlig atmosfär. Här finns generöst ljusinsläpp ifrån stora fönster. Smart planerad lokal där ni sitter i ett öppet kontorslandskap, konferensrum i olika storlekar.
Centralt beläget pentry. Kontakta Cecilia för visning!

Omgivning

Trevliga Gamla Brogatan bjuder på gemytlig atmosfär med caféer, juicebarer, restauranger och butiker med det lilla extra. Juiceverket, KafeRang, Volt och Grandpa för att nämna några. Systrarna Grene öppnade sin nya Stockholmsbutik i samma hus nyligen. Under sommar och jul är det extra dekorationer längs gatan och det arrangeras "Gamla Brogatan-dagen" varje år. Som ett led i att skapa en trivsam och levande stadsbild. Att ha sitt kontor här skiljer sig därför stort mot många andra citylägen. Beläget mitt i stadspulsen, men samtidigt på en adress som består av äldre charmiga hus ifrån förra sekelskiftet, de sista som bevarats av Klara-kvarteren.

Kommunikationer

Mycket centralt beläget kontor med tre min promenad till Arlanda Express och T-centralen och ännu närmare till Hötorget! Ta del av de fördelar som ett kontor i detta läge för med sig. Arlanda Express, Cityterminalen, bussar, T- bana, peneltåg etc. Du tar dig smidigt såväl inrikes som utrikes, för att inte tala om den täta stadstrafiken med innerstadsbussarna. Dessutom ett excellent pendelläge för den som bor utanför stan, och vill lägga tiden på affärer och familj istället för långa resvägar.

Service

Inget saknas här när det kommer till service och utbud av shopping, restaurang och nöje. På Gamla Brogatan hittar du: Grandpa, Volt, WOS, KafeRang, Junkyard, Kawaii, Röhnnish, Vetekatten mfl. Du har flera teatrar, konserthuset, klubbar, barer på gångavstånd. Clarion Sign Hotel har till och med en pool högst upp på taket och City SPA om du vill göra något extra för besökare och kunder.

Övrigt

Äldre representativ byggnad med generös takhöjd, rymligt tilltagna ytor och mycket charm.


Karta
Visa på kartan: