Kontor, Göran Olsgatan 1, Centrum, Malmö

  • 1 255 m²

Vindsvåning på hörna i sekelskiftesfastighet - detta är ett kontor med karaktär utöver det vanliga! På de översta våningsplanen med interntrappa kan vi nu erbjuda en unik lokal där ni kan vara med och påverka utformningen från början till slut. Här kommer gammal charm med tidtypiska detaljer såsom t ex träbjälkar låta mötas av modern känsla och välfungerande teknik. Lokalen kommer att byggas om från grunden utefter önskemål från er verksamhets behov. Ett bättre kommunikationsläge än detta är...


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 255 m²
Adress Göran Olsgatan 1
Område Centrum
Objektsnummer 41919464

Beskrivning

Vindsvåning på hörna i sekelskiftesfastighet - detta är ett kontor med karaktär utöver det vanliga!

På de översta våningsplanen med interntrappa kan vi nu erbjuda en unik lokal där ni kan vara med och påverka utformningen från början till slut. Här kommer gammal charm med tidtypiska detaljer såsom t ex träbjälkar låta mötas av modern känsla och välfungerande teknik.

Lokalen kommer att byggas om från grunden utefter önskemål från er verksamhets behov.

Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta, endast ett stenkast till Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i direkt närhet.

För en virtuell visning av lokalen, kopiera länken och klistra in i din webläsare:
https://youtu.be/3kDWgeIoa78

Parkering

Det finns externa parkeringshus i området.

Service

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.


Bilder på lokalen