Kontor, Gängtappen, Dockan, Malmö

Wihlborgs Fastigheter AB Friskvård (96 m) Parkering (113 m) Restaurang (139 m) Kommunikation (161 m) Kemtvätt (167 m) Uttagsautomat (230 m) Shopping (239 m) Bank (357 m)

Moderna kontor i Malmös första skyskrapa

Beskrivning

Gängtappen är inte bara en unik byggnad i Malmös historia. Husets form är också unik och här skapar vi kontor med enorm rymd, mycket ljus och spännande svängda linjer - oavsett om ni är tjugo eller ett par hundra medarbetare. Hyr du ett helt våningsplan får du dessutom 360 graders utsikt över Malmö!

Kommunikationer

Busshållplats finns i direkt anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Till centralstationen promenerar du på 10 minuter. Parkering finns både i garage och utomhus.

Parkering

Parkering finns

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Övrigt

I lokalerna har historia redan skrivits, frågan är vilken historia som kommer att skrivas nu? Det är upp till dig. I Gängtappen har vi skapat nya kontor för framtidens företag. Kontor som motsvarar dina behov och som ger dig och dina kollegor en extra anledning att gå till jobbet med ett leende på läpparna.

Gängtappen, Dockan

Supermodernt med gamla anor i Gängtappen

Visad

Gängtappen, Dockan

Läckert kontor i anrik fastighet

Visad

Gängtappen, Dockan

Stort och rymligt kontor med svängda unika former

Visad

Stora Varvsgatan 11, Västra Hamnen

Kontorlokal i Dockan om cirka 900 kvadratmeter med fantastis...

Visad