Kontor, Fredsgatan 1, Centrum, Göteborg

  • 387 m²
  • 20220501


Lokaltyp Kontor
Total yta 387 m²
Adress Fredsgatan 1
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1970
Renoveringsår 1979/2002/
Tillträde 20220501
Objektsnummer 41922783

Beskrivning

När du är på plan 2 träder du in i denna lokal som har utsikt över Brunnsparken. Det finns både öppna ytor och rum för att arbeta ensam i. Det finns 3 stycken mötesrum i olika storlekar och 2 stycken telefonrum/samtalsrum. Lokalen har en generös matplats i anslutning till pentryt. Utöver detta finns det en helt nyrenoverad terass med fina möjligheter att ta fika och lunch med sig för att få sitta ute i pauserna.

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer. Mer info, tidtabeller m m finner du på  Västtrafik  och Sj Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. På bl.a. Gustaf Adolfs Torg och vid Kopparmärra finns flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Parkering

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller P-hus City. Parkeringshuset i Nordstan , tel 031 700 86 00 P-hus City på Östra Larmgatan 3-7, tel 031-13 90 05 Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator.

Service

Fastigheten är belägen mitt i hjärtat av Göteborg vid ett av stans tätaste shoppingstråk. Ett brett utbud av butiker, restauranger och närservice finns både i och i nära anslutning till fastigheten. Förutom allt vad Arkaden har att erbjuda finner ni Kompassen och Nordstan på ett par minuters promenadavstånd. Även Kungsgatans gångstråk och Avenyn, som ligger ett stenkast ifrån fastigheten, har mycket att erbjuda.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen