Butikslokal, Formvägen 16, UMEÅ, Umeå

  • 607 m²
  • 37 938 - 48 054 kr/mån

Modern kontorslokal med butik och verkstadsdel på Formvägen - Ersboda.


Lokaltyper Butikslokal / Produktionslokal / Verkstad / Kontor
Total yta 607 m²
Adress Formvägen 16
Område UMEÅ
Objektsnummer 41903171
Områdeshyra 37 938 - 48 054 kr/mån
750 - 950 kr/m²/år

Beskrivning

Modern butik- och verkstadslokal i två plan med hiss och centralt läge på Formvägen 16, Ersboda. Lokalen har många möjligheter där man kan kombinera den ljusa och moderna kontorsdelen med försäljningsytor och det praktiska lager och verkstadsdelen. Lokalen kan verksamhetsanpassas efter individuella behov. Konntakta affärsansvarig Niklas Brander för ytterligare information.

Omgivning

Stora Birks handelsområde ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Leos lekland, Svenska Hem, Electrolux Home, Laitis och mycket annat.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder området goda parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Planlösning

Den ljusa lokalen är uppdelad i två plan och har hiss. På delar av entréplan och hela övre plan finns ljusa och moderna kontorsytor med konferensrum och samlingsrum. I anslutning till butiksdelen i nedre plan finns stor lagerdel som även kan användas som butiksdel. Intill finns verkstadsdel med hög port och stora härliga arbetsytor.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.


Bilder på lokalen