Kontor, Fabriksgatan 7, Centrum, Göteborg

  • 1 - 100 m²
  • 142 - 23 333 kr/mån

Vill du bli mer flexibel och kostnadsfokuserad? Arbeta på Göteborg Ullevi i moderna lokaler med ett strategiskt läge vid E6:an. Coworkingplatser från 2540SEK per månad. Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar. Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov. Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbets...


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 - 100 m²
Adress Fabriksgatan 7
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Våning 3
Objektsnummer 41860124
Områdeshyra 142 - 23 333 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Vill du bli mer flexibel och kostnadsfokuserad? Arbeta på Göteborg Ullevi i moderna lokaler med ett strategiskt läge vid E6:an. Coworkingplatser från 2540SEK per månad.

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och oslagbara priser.

Pris från 990 sek/mån.

http://www.regus.se/workspace/sweden/g%C3%B6teborg/gothenburg-ullevi

Planlösning

* Allmänna villkor
Personlig arbetsplats i gemensamt kontor och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, cafeteria och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.

Övrigt

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak: professionella mötesrum, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Vi erbjuder kontor från 10m2 upp till 100m2 som passar alla behov och varje budget. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter.Bilder på lokalen