Kontor, Fabriksgatan 7, Centrum, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 121 - 4 250 kr/mån
Regus Restaurang (4 m) Shopping (4 m) Friskvård (56 m) Bränslestation (97 m) Parkering (147 m) Bank (152 m) Uttagsautomat (158 m) Bilservice (221 m) Kommunikation (298 m) Grönområde (528 m) Kemtvätt (624 m) Postkontor (708 m)

Vill du bli mer flexibel och kostnadsfokuserad? Arbeta på Göteborg Ullevi i moderna lokaler med ett strategiskt läge vid E6:an. Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexiblakontorslösningar. Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov. Det sätt vi a...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 - 20 m²
Adress Fabriksgatan 7
Område Centrum
Hiss Ja
Våning 3
Objektsnr 41860124
Lokalguidens estimerade områdeshyra
121 - 4 250 kr/mån
1 450 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

pratbubbla_delResurs 14

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Vill du bli mer flexibel och kostnadsfokuserad? Arbeta på Göteborg Ullevi i moderna lokaler med ett strategiskt läge vid E6:an.

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och oslagbara priser.

Pris från 990 sek/mån.

http://www.regus.se/workspace/sweden/g%C3%B6teborg/gothenburg-ullevi

Planlösning

* Allmänna villkor
Personlig arbetsplats i gemensamt kontor och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, cafeteria och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.

Övrigt

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Vi erbjuder kontor från 5m2 upp till 2000m2 som passar alla behov och varje budget. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter.

Fabriksgatan 7, Centrum

Utöka ditt nätverk i modernt inredda kontor vid Ullevi. Cowo...

Visad

Fabriksgatan 7, Gårda

Regus erbjuder mindre toppmoderna kontor för 1-4 personer på...

Visad

Fabriksgatan 7, Centrum

Vill du bli mer flexibel och kostnadsfokuserad? Arbeta på Gö...

Visad

Fabriksgatan 7, Centrum

Vill du bli mer flexibel och kostnadsfokuserad? Arbeta på Gö...

Visad

Fabriksgatan 7, Centrum

Vill du bli mer flexibel och kostnadsfokuserad? Arbeta på Gö...

Visad