Kontor, Bryggargatan 4, Norrmalm, Stockholm

  • 1 471 m²
  • 600 658 - 821 308 kr/mån

Ett centralt läge är nyckeln till den bästa kompetensen. När det är enkelt att ta sig till kunderna eller mellan arbete och hemmet är avståndet inte heller långt till goda affärer och lojala medarbetare. Här flyttar ni in i nyrenoverad kontorslokal med hög standard. Sammanhängande ca 1 471 kvm på våningsplan 3. Ljusa ytskikt med glasväggar och textilmattor, nya fönster byggs till för ökat ljusinsläpp. Öppna rymliga kontorsytor med modern kontorsstandard och bra klimat. Innertaket höjs och belysn...


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 471 m²
Adress Bryggargatan 4
Område Norrmalm
Objektsnummer 41915497
Områdeshyra 600 658 - 821 308 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år

Beskrivning

Ett centralt läge är nyckeln till den bästa kompetensen. När det är enkelt att ta sig till kunderna eller mellan arbete och hemmet är avståndet inte heller långt till goda affärer och lojala medarbetare.
Här flyttar ni in i nyrenoverad kontorslokal med hög standard. Sammanhängande ca 1 471 kvm på våningsplan 3. Ljusa ytskikt med glasväggar och textilmattor, nya fönster byggs till för ökat ljusinsläpp. Öppna rymliga kontorsytor med modern kontorsstandard och bra klimat. Innertaket höjs och belysning håller god modern standard. Här finns fantastiska möjligheter att bygga sitt varumärke genom att sätta sin egen prägel på lokalen och påverka planlösning, ytskikt etc innan ni tillträder. Cykelförråd finns i huset samt parkeringsplats.
Tag med kaffekoppen ut på den trevliga takterrassen och avnjut i goda kollegors sällskap uppe bland takåsarna. Ett förstklassigt kontor att trivas i!

Omgivning

Trevliga Gamla Brogatan som ligger alldeles intill bjuder på gemytlig atmosfär med caféer, juicebarer och restauranger. Juiceverket, KafeRang, Volt och Grandpa för att nämna några.
Obs: bilderna är referensbilder från annan lokal i fastigheten samt visualiseringsbilder, variationer kan förekomma.

Parkering

1 parkeringsplats. Går att hyra för 3 000 kr/mån.

Service

Med Sveriges starkaste handelsstråk inpå knuten är det en fantastisk förmån att hinna med vardagsärenden på väg hem efter arbetsdagen eller på lunchen. Flertalet hotell i närheten underlättar för affärssammankomster och inresande besökare.


Bilder på lokalen