Kontor, Bredgränd 6, Forumkvarteret, Uppsala

  • 145 m²

Attraktivt kontor med industrikaraktär. Vån 3/6 i Forumkvarteret.


Lokaltyp Kontor
Total yta 145 m²
Adress Bredgränd 6
Område Forumkvarteret
Objektsnummer 41920561

Beskrivning

Nu bygger vi om våningsplanen ovanför Forumgallerian i centrala Uppsala. Fastigheten som är uppförd 1953 har flera fina tidstypiska detaljer som sparas samtidigt som lokalen anpassas till nyskick. Lokalen är lämplig för cirka 15 arbetsplatser och ligger på våning 3 av 6. Hiss finns. Entré från Bredgränd. Bilderna som visas är referensbilder från en annan lokal i Forumkvarteret. Visar exempel på möjliga materialval. Ett mindre antal parkeringsplatser finns att hyra i garaget i fastigheten.

Omgivning

Mycket centralt beläget kontor i ett av Uppsalas bästa lägen, med ingång från Bredgränd. Fastigheten är belägen mellan Dragarbrunnsgatan och Kungsängsgatan. Närhet till gågatan och promenadstråk längs Fyrisån.

Kommunikationer

Mitt i centrala Uppsala, endast ett stenkast från Uppsalas centralstation. Från Stockholm är det enkelt att pendla, med bil tar det cirka 40 minuter och kommunalt finns frekventa avgångar varje dag för både SJ-trafik och pendeltåg till Uppsala centrum.

Service

Här finns närhet till all typ av service; gym, restauranger, kommunikationer och shopping. Enkelt att uträtta ärenden på lunchen eller ta en AW med kollegorna.


Bilder på lokalen