Butikslokal, Bergkällavägen 36, Bredden, Sollentuna

  • 280 m²
  • Enligt överenskommelse

Butik & showroom om 280 kvm i bra skyltläge!


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 280 m²
Adress Bergkällavägen 36
Område Bredden
Kommun Sollentuna kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41930017
Bifogade filer

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra en fin butik med showroom.

Lokalen möts av en glasad enté, följt av en ljus och öppen showroomsyta med generös takhöjd. Personalyta med pentry, wc med dusch samt kontorsytor finns i lokalens bakre del.

Makita hade tidigare showroom i denna lokal.

Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Omgivning

Bredden är beläget väldigt bra intill E4:an cirka 25km norr om Stockholm. I nära anslutning ligger InfraCity och Väsby Centrum.
Verksamheten i området utgörs till större delar av lätt industri, lager och handel.

Kommunikationer

Via E4:an kan du ta dig till både Arlanda och Stockholm City på 20 minuter med bil. Bara några minuter med bil iväg ligger Väsby Centrum.
Åker du kollektivt går det pendeltåg från Stockholm Central till Upplands Väsby som tar 30 minuter. Därifrån får du sedan ta en av de olika busslinjer som går frekvent i hela området.
Direktbussen 565X tar dig även mellan Bredden och Stockholm City på 25 minuter.

Service

I gångavstånd finns diverse lunchrestauranger. Det finns även träningsmöjlighet i form av gym och lokala tennisbanor. Butiker av all dess sort hittar du på InfraCity, där det även finns hotell. Utöver denna service finns det apotek, verkstäder, bygghandlare och återvinningscentral nära till hands.

Övrigt

Mycket spännande håller på att hända, den del som många idag känner till som InfraCity är under stor förändring. Det planeras att byggas 1 800 byggnader i form av lägenheter, skolor, konsthallar, parker och mycket mer. Om allt går som planerat kommer den nya stadsdelen - Bredden - vara klar 2030.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen