Kontor, Banehagsliden 2, Majorna, Göteborg

  • 389 m²
  • Omgående.
  • 55 108 - 90 767 kr/mån

Kontorslokal på 390 kvm vid Majorna. Bra planerad med stort showroom i mitten.


Lokaltyper Kontor / Kontor
Total yta 389 m²
Adress Banehagsliden 2
Område Majorna
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Omgående.
Objektsnummer 41911327
Områdeshyra 55 108 - 90 767 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Ljust och härligt kontor i ett attraktivt område. Kontorslokal på hela 389 kvadratmeter som är smakfullt renoverad. Synliga installationer i taket för modern industri-känsla. Kontorslokalen kan erbjuda både öppet kontorslandskap, egna rum och mötesrum i varierande storlekar. Här finns också en trevlig takterrass som samtliga kunder i fastigheten kan nyttja. Ett härligt läge med utsikt över hamninloppet!

Omgående inflytt i lokalen

Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!

Omgivning

Klippan ligger i ett område med lång och intressant historia, med minnen från en rad stora epoker. Ofta kallas Klippan Göteborgs första hamn. Redan på 1300-talet pågick här omlastning för vidare transport in mot staden och här fanns varv, verkstäder, värdshus och krogar om vartannat. Idag är Klippan ett s k kultur-reservat med inte bara tydliga spår från historien utan även ett attraktivt område både när det gäller företagsamhet och kultur.

Kommunikationer

Du kommer snabbt ut på Söderleden, Oskarsleden och Älvsborgsbron med bil och hit tar du dig enkelt med allmänna kommunikationer. Det är c:a 5 min till närmaste spårvagnshållplats.

Planlösning

Blandad.

Parkering

P-tillstånd, garage- och elplats finns att hyra.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål.
Välkommen att kontakta oss!