Kontor, Baltzarsgatan 25, Centrum, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 15 600 - 20 400 kr/mån
Skandia Fastigheter Friskvård (6 m) Shopping (20 m) Restaurang (18 m) Bilservice (292 m) Uttagsautomat (346 m) Bank (324 m) Postkontor (282 m) Kommunikation (208 m) Kemtvätt (132 m) Grönområde (115 m)

Kontor i lugnt läge på representativ adress Nyrenoverad och fräsch liten kontorslokal mitt i centrala Malmö med gångavstånd till allt. Lokalen ligger på det fjärde våningsplanet i lugnt läge mot gården. Ytorna är modernt renoverade. Fin och representativ kontorslokal för det lilla eller kanske nystartade företaget som vill synas mitt i city. Lokalen består av en större öppen yta för arbete i landskap samt ett större enskilt kontor eller samtalsrum och ett konferensrum. Det finns ett bra pentry...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 96 m²
Adress Baltzarsgatan 25
Område Centrum
Objektsnr 41867808
Lokalguidens estimerade områdeshyra
15 600 - 20 400 kr/mån
1 950 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Kontor i lugnt läge på representativ adress

Nyrenoverad och fräsch liten kontorslokal mitt i centrala Malmö med gångavstånd till allt. Lokalen ligger på det fjärde våningsplanet i lugnt läge mot gården. Ytorna är modernt renoverade. Fin och representativ kontorslokal för det lilla eller kanske nystartade företaget som vill synas mitt i city. Lokalen består av en större öppen yta för arbete i landskap samt ett större enskilt kontor eller samtalsrum och ett konferensrum. Det finns ett bra pentry samt två fint renoverade toaletter.

Med Malmö city utanför porten finns det liv och rörelse, promenadstråk eller service när du behöver det. Trevliga shoppingdistrikt, caféer och restauranger, post- och bankkontor - allt finns inom räckhåll.


Det centrala läget ger närhet till det mesta, bara runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter som exempelvis exklusiva Baltzarhuset med ett stort utbud av välkända varumärken samt flera trevliga caféer. Nästan lika nära är det till pittoreska Lilla Torg med härligt folkliv och fina restauranger samt mindre hantverksbutiker. Välkommen till en inspirerande miljö!

På bara några minuters gångavstånd finns Centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen. I källarplan finns ett parkeringsgarage där plats kan hyras av P-Malmö.
-

Baltzarsgatan 25, Centrum

Fin kontorslokal för det mindre företaget - mitt i city! Ny...

Visad

Baltzarsgatan 25, Centrum

Hyr lokal för det lilla företaget mitt i city En perfekt lo...

Visad

Djäknegatan 20, Centrum

Butik i vältrafikerat läge med bra skyltmöjligheter Butiksl...

Visad

Rundelsgatan 14, Centrum

Modernt kontor i ljusa renoverade lokaler erbjuds nu central...

Visad