Kontor, Ystadvägen 17, Dalaplan, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 39 879 - 63 338 kr/mån
Klövern Bilservice (124 m) Shopping (53 m) Restaurang (50 m) Friskvård (34 m) Grönområde (448 m) Kommunikation (215 m) Postkontor (448 m) Bank (271 m) Uttagsautomat (230 m)

Fräscht kontor med industrikaraktär på Dalaplan

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 563 m²
Adress Ystadvägen 17
Område Dalaplan
Objektsnr 41864445
Lokalguidens estimerade områdeshyra
39 879 - 63 338 kr/mån
850 - 1 350 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

I södra delen av Malmö intill Dalaplan erbjuder vi nya fräscha lokaler i en vacker byggnad av industrikaraktär. Här har vi förädlat gamla industrilokaler till moderna kontor med högt i tak och härligt ljusinsläpp. Lokalen är uppdelad på 19 kontorsrum med mycket glas för härligt ljusgenomsläpp. Mindre kontorsdel med öppet landskap för ett par arbetsplatser eller som kan användas till utställningsyta. Två stora fina mötesrum finns att tillgå och lokalen har bra med förrådsmöjligheter. Lokalen är belägen på plan 2 av fem. Parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till fastigheten. Gångavstånd till Mobilia Köpcentrum med stort utbud av butiker och restauranger. En av Malmös modernaste och största träningsanläggningar Friskis & Svettis finns i fastigheten. I nära anslutning finns även Elgiganten, Jysk bäddlager, Myrorna, Hi-Fi, Beijer byggmaterial, Färgservice och Aktiv Ortopedcenter.

Kommunikationer

Strategiskt bra läge med närhet till inre- och yttre ringväg samt Trelleborgsvägen. Gångavstånd till bussförbindelse från Södervärns busstation och Triangelns Citytunnelstation.

Uthyrare & kontaktpersoner

Ystadvägen 17, Dalaplan

Affärslokal med stor potential i södra Malmö

Visad

Ystadvägen 17, Dalaplan

Råa ytor till häftiga kontorsplatser av industrikaraktär

Visad

Fosievägen 4, Dalaplan

Hyr förråd med hög säkerhet på Dalaplan i Malmö

Visad

Yatadvägen 17, Dalaplan

Kontorshotell på lättillgängligt läge nära Dalaplan

Visad