Kontor, WeXO, Företagsstaden I11, Växjö

  • 2 000 m²

Flexibla arbetsplatser med fokus på samverkan och välmående medarbetare


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 000 m²
Adress WeXO
Område Företagsstaden I11
Kommun Växjö kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41943973

Beskrivning

Växjö är redan idag ett digitalt och tekniskt kunskapskluster, även sett ur ett globalt perspektiv. Genom WeXO skapar vi en plattform för samverkan och utbyte, där idéspridning och kunskapssmitta står i centrum. En plats som erbjuder de allra bästa förutsättningarna för att såväl individer som företag ska må bra och utvecklas.

Med gemensamma ytor utöver det vanliga, faciliteter och aktiviteter skapar WeXO en god grund för utbyte och uppmuntrar kunskapsdelning. Vår House Manager coachar och pushar så att samverkan blir så framgångsrik och givande som möjligt.
En god arbetsmiljö gör att vi presterar bättre. I WeXO har vi satsat på WELL Building Standard, en oberoende byggnadscertifiering som fokuserar på människors hälsa, välmående och trivsel. Vi uppmuntrar till vardagsmotion, serverar hälsosam kost men har också vigt det översta planet åt wellness, såväl fysisk som mental.

Kontakta Jenny Rungegård för att få veta mer:
jenny.rungagard@castellum.se

och läs mer om detta spännande projekt på:
wexo.se

Omgivning

Företagsstaden I11 är belägen i ett av Växjös mest expansiva områden i västra delen av stadskärnan. Här ryms ett 90-tal företag inom varierande branscher och här finns ca 1200 anställda. Med sin lättillgänglighet och alla bekvämligheter man kan önska sig blir det ett attraktivt område både för den lilla och stora verksamheten.
Företagsstaden är Växjös gamla regementsområde som idag erbjuder totalrenoverade och moderna lokaler samtidigt som man bevarat den karaktäristiska charmen och dess vackra byggnader på ett smakfullt sätt. Som hyresgäst hos Castellum har du också fri tillgång till WorkOUT - Sveriges första utomhuskontor.
Företagsstaden ligger med endast 1,5 km in till centrum med täta bussförbindelser och cykelvägar precis utanför området. Det finns ca 600 fria parkeringsplatser och man tar sig enkelt ut på det stora utfartslederna och till Småland Airport. Naturreservatet Bokhultet som ligger i direkt anslutning till området gör att det blir smidigt att ta sig ut på en avkopplande promenad eller löparrunda. Granne till Företagsstaden I11 är Handelsplats I11 med flertalet butiker och serviceinrättningar samt Arenastaden där 15 olika sporter samsas i flera olika arenor.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen