Kontor, Westmansgatan 47, CENTRALT, Linköping

  • 436 m²
  • 21 800 - 47 233 kr/mån

Kontor med verkstad.


Lokaltyp Kontor
Total yta 436 m²
Adress Westmansgatan 47
Område CENTRALT
Kommun Linköpings kommun
Objektsnummer 41931550
Områdeshyra 21 800 - 47 233 kr/mån
600 - 1 300 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen till Ebbepark - en modig, omtänksam och smart del av staden! Ebbepark är idealisk för små och mellanstora företag som ligger i framkant och som vill utvecklas och trivas tillsammans med andra företag. Parken präglas av en modig innovationskultur där företag ofta delar både idéer och resurser med varandra.

Nu finns möjlighet att hyra en lokal i två plan. Kontor om cirka 336 kvm på plan 1 och 2 samt tillhörande verkstad i plan 1 om 100 kvm. Portar och tillgång till delad lastkaj.

Omgivning

Ebbepark har ett strategiskt läge mellan Linköpings centrum, universitetet och Mjärdevi Science Park. I området finns restauranger, olika typer av service samt möjlighet till rekreation i den närliggande Vallaskogen.

Ebbepark är på väg att omvandlas från en traditionell företagspark till framtidens hållbara tillväxtmiljö. Under de kommande åren ska verksamhetsytan fördubblas och nya bostäder ska byggas, tillsammans med utrymmen för skola, vård, service och rekreation. Med hållbarhet och resurseffektivitet som ledstjärna ska Ebbepark bli en levande och dynamisk stadsdel där företag och invånare kan dra nytta av varandra.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser.
Sunfleets bilpool och Linköpings elcykelpool LinBike finns på plats.

Service

Restaurang och servicebutik i området.


Karta


Bilder på lokalen