Kontor, Warfvinges väg 33, Kungsholmen, Stockholm

  • 344 m²

Här hittar du en kontorslokal i toppskick, med bara några meter till Stadshagens Tunnelbanestation.


Lokaltyp Kontor
Total yta 344 m²
Adress Warfvinges väg 33
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41946232

Beskrivning

Lokalen är en kombination av öppet kontorslandskap men också en blandning av smårum och konferensrum. Fina materialval och en bra uppdelad struktur. Lokalen andas ljus och öppenhet med bra takhöjd och lanterniner i den inre delen av lokalen som förser ytan med bra ljusinsläpp. I den främre delen finns flertalet fönster i fil som ger bra ljusinsläpp.

Omgivning

Nordvästra Kungsholmen kommer att bli stadens största tillväxtområde under den kommande 10-års perioden. Här skall byggas uppemot 4000 nya bostäder och åtskilliga tusen anställda får sina nya arbetsplatser här. I takt med detta kommer ännu mer handel och service att etablera sig här.

Kommunikationer

Några meter från fastigheten ligger tunnelbanestationen Stadshagen. Det är 10 minuter till Thorildsplans tunnelbanestation om man vill promenera dit. Fastigheten ligger vid Essingeleden och på- och avfarter till den är lätt åtkomliga.

Service

I närområdet hittar du både restauranger, post, bank samt annan service. Inte långt härifrån ligger Västermalmsgallerian med all tänkbar shopping. För den aktive finns, på ett bekvämt avstånd, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och en motionsslinga på 7 km.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen