Kontor, Warfvinges väg 29, Kungsholmen, Stockholm

  • 655 m²
  • 191 042 kr/mån

En lokal med många möjligheter


Lokaltyp Kontor
Total yta 655 m²
Adress Warfvinges väg 29
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41874036
Hyra 191 042 kr/mån
3 500 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

En lokal med entréer från två håll in i lokalen samt möjlighet till inlastning från garaget gör detta till en väldigt flexibel lokal.
Här får man vara med i anpassningen och skapa den perfekta lokalen för sin verksamhet.
Lokalen ligger i suterräng med möjlighet till uteplats.
Fastigheten är dessutom LEED guld certifierad.

Omgivning

Nordvästra Kungsholmen kommer att bli stadens största tillväxtområde under den kommande 10-års perioden. Här skall byggas uppemot 4000 nya bostäder och åtskilliga tusen anställda får sina nya arbetsplatser här. I takt med detta kommer ännu mer handel och service att etablera sig här.

Kommunikationer

Några meter från fastigheten ligger tunnelbanestationen Stadshagen. Det är 10 minuter till Thorildsplans tunnelbanestation om man vill promenera dit. Fastigheten ligger vid Essingeleden och på- och avfarter till den är lätt åtkomliga.

Service

I närområdet hittar du både restauranger, post, bank samt annan service. Inte långt härifrån ligger Västermalmsgallerian med all tänkbar shopping. För den aktive finns, på ett bekvämt avstånd, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och en motionsslinga på 7 km.