Kontorshotell, Virdings allé 32, Fyrislund, Uppsala

  • 1–30 m²

Välkommen till FirstOffice Uppsala Business Park! Ett nybyggt Cowork i epicentret av start-ups, konsulter, småföretag och stora bolag.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 1–30 m²
Adress Virdings allé 32
Område Fyrislund
Kommun Uppsala kommun
Objektsnummer 41956419

Beskrivning

FirstOffice Uppsala Business Park Cowork är centralt och nybyggt i hjärtat av Uppsala Business Park med moderna och ljusa lokaler och gemensamhetsutrymmen i en inspirerande miljö.

Våra Coworking spaces är en flexibel arbetsplats i delat kontorslandskap. Här sitter du och arbetar omgiven av likasinnade företagare som du både kan utbyta kunskap och erfarenheter med. Inom FirstOffice Coworking kan du välja mellan en flexplats.

SOM HYRESGÄST HOS FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige.

Kommunikationer

FirstOffice Uppsala Business Park är beläget i en expansiv stadsdel i direkt anslutning till E4:an. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i anslutning till området. Vid den södra sidan av området finns hållplats för den som vill resa eller pendla till och från Stockholm och Arlanda med buss.


Karta


Bilder på lokalen