Kontor, Virdings allé 16 A, Uppsala Business Park , Uppsala

  • 500 m²

Påverka utformningen av ert ny kontor i Uppsala Business Park.


Lokaltyp Kontor
Total yta 500 m²
Adress Virdings allé 16 A
Område Uppsala Business Park
Kommun Uppsala kommun
Objektsnummer 41953576
Bifogade filer

Beskrivning

Ljust och fint kontor i Uppsala Business Park. 500 kvm att sätta personliga prägel på. För mer information kontakta oss.

Övrigt

På plan två finns detta fantastiska kontor med ett ljuvligt ljusinsläpp. Lokalen har i vår föreslagna planlösning ett större konferensrum och två mindre mötesrum. Här finns variationen mellan kontorslandskap och mindre cellkontor. Två tysta rum, ett rum för videomöte och ett förråd. Ett kök med härlig loungeyta, touchdownyta m.m. Men har du andra idéer lyssnar vi mer än gärna. Vi anpassar naturligtvis lokalen efter just ert behov.

Välkommen till Uppsala Business Park, en central del i Stockholm/Uppsala klustret för näringslivet inom Life Science i Sverige. Uppsala Business Park har ett strategiskt och lättillgängligt läge för att driva utveckling och nå resultat, en expansiv stadsdel med fokus på att få verksamheter att växa tillsammans. Här kan du samla hela din verksamhet och hyra effektiva produktionslokaler med anslutning till labbmiljöer, kontor och gemensamma mötesplatser. Som hyresgäst får du också tillgång till det tjänsteutbud och den logistik som erbjuds inom Uppsala Business Park.

Uppsala Business Park är beläget i ett expansivt område i direkt anslutning till E4. Vid områdets södra infart finns hållplats för den som vill resa eller pendla till och från Stockholm och Arlanda med buss.

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten. 


Karta


Bilder på lokalen