Kontor, Vikingagatan 1, Vasastan, Stockholm

  • 50 m²

Trevligt kontor högt upp i huset med möjlighet till övernattning.


Lokaltyp Kontor
Total yta 50 m²
Adress Vikingagatan 1
Område Vasastan
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41958550
Bifogade filer

Beskrivning

Söker ni ett centralt kontor som även kan kombineras med bostad så har ni hittat rätt. Lokalen ligger i Vasastan med närhet till Rörstrandsgatan och S:t Eriksplan med all tänkbar service nära intill.

Övrigt

Lokalen ligger på plan 6 tr med utsikt över innergården. Planlösningen är öppen med tillhörande pentry och WC med dusch. Det finns två möjliga entréer in till lokalen. 

Lokalen är belägen i ett lugnt läge i hjärtat av Birkastan med flera grönområden och vatten i närheten som bjuder in till härliga promenader. Vasaparken erbjuder bl.a. utegym året runt och skridskobana på vintern. Karlbergs slottspark har flera motionsspår och vid Karlbergskanalen finns även möjlighet till bad. En liten bit bort nås Hagaparken med motionsspår, caféer och boulebanor. 

I Birkastan finns ett rikt utbud av såväl butiker, restauranger, caféer och nöjen. Granne med lokalerna ligger ICA Nära Birkahallen. Intilliggande Rörstrandsgatan erbjuder ett av Stockholms mest spännande krog- och restaurangutbud. Där finns bl.a. de välkända caféerna Mellqvist Café & Bar och Lillebrors Bageri samt restaurangerna Raw Sushi & Grill, Brödernas och M.O.A.S. 

Mycket goda kommunikationer där tunnelbanestationen S:t Eriksplan nås efter endast några få minuter till fots där grön linje trafikerar. Med tunnelbanan nås T-centralen på 5 minuter. 

Till fots tar ni er till Odenplan på ca 14 minuter där pendeltåg och tunnelbanans gröna linje trafikerar. Med pendeltåget nås bl.a. T-centralen på ca 1 minut, Sundbyberg på ca 4 minuter och Stockholms Södra på ca 5 minuter. Härifrån går även flertalet bussar. 

I närheten av lokalen trafikerar flera bussar samt flygbuss från S:t Eriksplan.

Det finns ytterligare en vakant lokal i huset om ca 28 kvm. Lokalerna hyrs ut med en avtalstid på tre år.


Karta


Bilder på lokalen