Kontor, Vikboplan 11, Norrköping, Norrköping

  • 399 m²
  • 23 275 - 31 588 kr/mån

Välkommen till Oxel, besök vår hemsida för att läsa mer om våra nya lokaler i Norrköping. www.oxelmeeting.se


Lokaltyp Kontor
Total yta 399 m²
Adress Vikboplan 11
Område Norrköping
Kommun Norrköpings kommun
Objektsnummer 41858213
Områdeshyra 23 275 - 31 588 kr/mån
700 - 950 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till Oxel, besök vår hemsida för att läsa mer om våra nya lokaler i Norrköping. www.oxelmeeting.se

Fastigheten är på totalt ca 6 000 kvm och är miljöcertifierad enligt LEED. lokaler för alla företag, från 20 anställda och uppåt. Bra kommunikationer, gångavstånd till centrum och centralstation. Gemensamma sammanträdesrum samt lounge, kaffebar samt inspirerande utemiljöer ingår i hyran.

Omgivning

Det välkomnande grönområdet utanför lockar till en aktiv vardag med joggingturer, yogapass eller promenader ute i det gröna. Eller varför inte ett "walk and talk" möte i oxelbergsparken. Din lunch intar du i sällskap med dina kollegor i huset, antingen i loungen eller på den lugna blomstrande piazzan. Eller varför inte promenera in till Norrköping City, eller ta tillfället i akt att träna på något av de närliggande gymmen, eller badhuset på lunchen. Gångavstånd till både centralstation, spårvagnshållplats samt Norrköping city.

Kommunikationer

Från fastigheten tar det ca 10 minuter att promenera in till Norrköping City. Samt gångavstånd till Norrköpings Centralstation med goda pendlingsmöjligheter till bland annat Stockholm, eller till Linköping via Östgötapendeln.
Buss och spårvagnar går direkt utanför fastigheten. För den bilburna finns parkeringar på fastigheten.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen