Lagerlokal, Vevgatan 1, Viared, Borås

  • 10 000 m²
  • Enligt överenskommelse.

Modernt lager med skyltläge mot riksväg 40 i Viared, Borås, kommer inom kort bli tillgängligt för nya hyresgäster.


Lokaltyper Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 10 000 m²
Adress Vevgatan 1
Område Viared
Byggår 2006
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41913119

Beskrivning

Välkommen till en modern och fräsch fastighet i Viareds bästa skyltläge! Fastigheten är fördelad på två plan med en totalyta på ca 10 000 m². Nedre plans yta skulle mycket effektivt kunna användas som plocklager, e-handelslager eller kanske som produktionsyta med sina 4 500 m² och 4 m i takhöjd, 3 st lasthus och 1 st markport. Övre plan utgör ett klassiskt höglager med sina nästan 7 m i takhöjd, 5 400 m² stora yta och tillika 3 st lasthus samt 1st markport. Hela huset har ett generöst ljusinsläpp i sina stora fönsterpartier, gott om belysning och fina rena ytor som gör att lagerdelen känns inspirerande att arbeta i. I fastigheten ryms också moderna och yteffektiva kontorslokaler som man har direktaccess till från lagerdelen.

Omgivning

Viared är det givna läget för en lageretablering i Boråsområdet. Närheten till R40 gör området mycket attraktivt.

Kommunikationer

Med sitt läge precis vid Nabbamotet och Viaredsvägen spelar fastigheten i toppligan när det gäller tillgänglighet för kollektivtrafik. Buss 100 med avgångar från Göteborg och Borås anlöper i anslutning till fastigheten.

Planlösning

Lager i modern och fräsch fastighet, byggd 2006. Fastigheten har lager i två plan med tillhörande lagerkontor samt lunch- omklädningsrum. På våning ett ryms ett låglager på 4 500 m² med ca 4 meters takhöjd. På våning två finns ett 5 400 m² stort höglager med en takhöjd ca 7 meter. Fastigheten inrymmer 6 lasthus och 2 markportar, jämnt fördelade över våningsplanen. I fastigheten finns också ett ljust och modernt kontor med direktaccess ut till lagret.

Parkering

Ja

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!