Kontor, Vendevägen 85 A, Norrort, Danderyd

  • 340 m²
  • 62 333 kr/mån

Lokalen är idag rumsindelad och anpassas i samråd med ny hyresgäst om så önskas.


Lokaltyp Kontor
Total yta 340 m²
Adress Vendevägen 85 A
Område Norrort
Kommun Danderyds kommun
Objektsnummer 41917131
Hyra 62 333 kr/mån
2 200 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

I en oas av Grönska ligger denna vackra fastighet, med magiskt ljusinsläpp. Lokalen om 344 kvm är mycket yteffektiv. Byggnadens täta fönstersättning skapar ett ljus och en rymd utöver det vanliga. Vi erbjuder ett kontor att trivas i. Lokalen kommer att totalanpassas tillsammans med dig som väljer att flytta in. Det finns stora möjligheter att påverka lokalens planlösning och även dess ytskikt. Om du väljer att sitta här så har vi en gemensam reception som välkomnar dig och dina gäster. Vi lovar att första intrycket för dig och dina kunder blir ett trevligt bemötande. I den gemensamma loungen tar du med fördel spontana möten eller varför inte använda den för miljöombyte och sitta där och arbeta en stund. I konferensanläggningen kan du boka mötesrum för både de små och stora träffarna. I bottenplan ligger två restauranger med mat lagad från grunden. Inta din måltid i restaurangen eller ta med dig maten ut till den lummiga Innergården.

Omgivning

Området är på en gång centralt som nära till naturen med golfbana och ridskola. Här finns både företag och trevliga bostadsområden vilket gör det enkelt att komma ut på en skön lunchpromenad i gröna lugna kvarter samtidigt som du är i centrala Stockholm på ca. 10 min. Gillar du och dina medarbetare träning finns här både gym och innebandyhall, med stora omklädningsrum för dam/herr samt bastu för den som har en stund över. Byggnaden är perfekt placerad mellan tunnelbanan vid Mörby Centrum och Roslagsbanan vid Mörby station.

Kommunikationer

Tack vare det centrala läget i Mörby Centrum hittar du och dina kunder snabbt och enkelt hit. Lokalen ligger bara ett par minuters promenad från T-banestationen och Stockholms största busshubb. Resan från centrala Stockholm tar strax under en kvart. Från Arlanda flygplats tar det 25-30 minuter och från Bromma flygplats 15-20 minuter.

Service

Två restauranger finns i fastigheten. Mörby Centrum ligger på gångavstånd och erbjuder goda luncher, shopping, kassatjänst, systembolag och Friskis & Svettis mm. I fastigheten finns service i form av reception, konferens, gym, hotell och restauranger.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen