Kontorshotell, Vasagatan 7, Norrmalm, Stockholm

  • 3–200 m²

7A erbjuder flexibla kontorslösningar med fullservice och konferensmöjligheter i Stockholms mest attraktiva affärsområden mitt i city.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 3–200 m²
Adress Vasagatan 7
Område Norrmalm
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Tillgänglighet Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41927476

Beskrivning

7A Centralen
Med endast några få steg till Stockholm Centralstation och tjugo minuter till Arlanda är det svårt att tänka sig ett bättre läge för ditt nya kontor. Här jobbar du och dina medarbetare i Sveriges första LEED-certifierade fastighet på guldnivå – med panoramautsikt över myllret på Vasagatan.

Privat kontor
Vi erbjuder fullt möblerade kontorsrum i alla storlekar med tillgång till fullservice, bokningsbara mötesrum och våra fyra lounger. Hos oss är även din hund välkommen.
Pris vid förfrågan.

Business Lounge
Ett flexibelt medlemskap som ger dig tillgång till fyra lounger med mötesmöjligheter i centrala Stockholm. Välj det läge som passar dig bäst för dagen eller där du är närmast dina kunder.
5900 SEK/månad.

Virtual Office
För dig med behov av Stockholms bästa företagsadresser med mötesmöjligheter– men inte ett fysiskt kontor.
2500 SEK/månad.

Hos oss får ditt företag förutsättningar att växa – oavsett var i utvecklingen ni befinner er. Vi erbjuder kontorslösningar med fullservice och konferensmöjligheter i Stockholms mest attraktiva affärsområden. Slå dig ner i våra personligt inredda lounger, hyr en egen arbetsplats eller hitta ditt nya kontor från några enstaka till tusentals kvadratmeter.

Som hyresgäst hos oss har du tillgång till samtliga av våra anläggningar i city och vår flexibilitet gör det alltid möjligt att byta till större lokaler eller växla ner vid behov. Hyr endast den yta som matchar era behov.

Vi hjälper dig att hitta din plats.

Omgivning

Vasagatan är ett restaurangtätt område med ett stort utbud av lunchrestauranger, trendiga caféer och snabbmatsrestauranger. I närområdet finns ett stort serviceutbud med trevliga shoppingstråk kring Drottninggatan samt Åhléns City. Promenerar du längst med Vasagatan bort mot Norra Bantorget möts du av en grön oas mitt i city där du kan varva ner bortom Vasagatans vibrerande storstadspuls.

Kommunikationer

Ditt nya kontor ligger endast några meter från Stockholms Centralstation där du enkelt tar dig vidare med pendeltåg, tunnelbana eller regionaltåg. Med Arlanda Express, som avgår alldeles runt hörnet, når du Arlanda på endast 20 minuter. Från Cityterminalen avgår även direktbussar till både Bromma flygplats och Stockholm Skavsta.

Parkering

Ja

Övrigt

Vi ses gärna och visar dig lokalerna på plats, men har du inte möjlighet att komma till oss tar vi gärna med dig och dina kollegor på en digital visning av hela anläggningen. Kontakta oss så berättar vi mer!


Karta
Visa på kartan: