Kontor, Vasagatan 11, Stockholm City, Stockholm

  • 212 m²

Kontorslokal i optimalt Cityläge


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 212 m²
Adress Vasagatan 11
Område Stockholm City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1960
Hiss Nej
Våning 11
Objektsnummer 41959750
Bifogade filer

Beskrivning

Den här unika lokalen med en fantastisk utsikt över Stockholms takåsar är verkligen en dröm som kan bli verklighet för er redan under våren. Med sin centrala placering och stilfulla design är det här det perfekta kontoret för ert företag.

Lokalen på 212 kvm är anpassningsbar efter era specifika önskemål och behov, vilket gör det enkelt att skapa en arbetsplats som passar er perfekt. Beläget på plan 12 i ett mycket populärt hus, har ni enkel tillgång till moderna hissar som snabbt tar er upp till ert nya kontor. Här finns också Arlanda Express avgångstavla i huvudentrén, vilket gör det enkelt för er att planera era resor. Ett konstverk hängande från taket ger huset en känsla av historia och kvalitet som verkligen sätter tonen för ert nya kontor. Som om det inte vore nog, finns det även en takterrass längst upp i huset där ni kan njuta av en fantastisk vy över Stockholm.

I huset finns ett konferenscenter för alla dina mötesbehov, och ett dusch- och omklädningsrum på källarplanet för din bekvämlighet. Dessutom har vi en direkt entré till Arlanda Express för smidig transport till och från flygplatsen.

Det här är verkligen en välrenommerad adress som kommer att imponera på era kunder och samarbetspartners. Så varför inte ta chansen och boka en visning redan idag? Kontakta oss för mer information om den här fantastiska lokalen och upptäck hur den kan bli ert nya kontor i centrala Stockholm.

Omgivning

Etablera er i ett av Skandinaviens smartaste businesslägen. Med kontor i Vasahuset placerar ni ert företag i ett förstklassigt läge. I en värld som spinner allt snabbare är medvetenheten om effektivt kontorsläge med goda kommunikationer essentiell.

Kommunikationer

När mycket av arbetstiden består av resor, eller ni har långväga gäster, gäller det att vara rädd om tiden. Från Vasahuset når ni Arlanda Express på någon minut, och kommer enkelt till perrongen via en “smitväg” från entréplanet. Då många i huset är frekventa resenärer finns här även en tidtavla som visar avgångarna. Resan till Arlanda tar endast 20 minuter. Vidare är det inte många steg till T-Centralen med bussar, fjärrtåg och tunnelbana. Med ett centralt läge ser du till att tid, och pengar, går till spillo på onödig restid.

Parkering

Garage finns i huset


Karta
Visa på kartan: