Butikslokal, Vaniljgatan 29, Angered, Göteborg

  • 160 m²

Här finns nu möjlighet att hyra butikslokal på Lövgärdet centrum, om totalt ca 160 kvm. Butiksytan är ca 82 kvm och kontor, personal samt inlastning är ca 78 kvm. Tidigare hyresgäst har varit apotek,vilket gör att verksamhet inom samma branch hade passat utmärkt. Runt torget finns vårdcentral, äldreboende, skola, resturanger och affärer som Willys. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!....


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 160 m²
Adress Vaniljgatan 29
Område Angered
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41935914

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Här finns nu möjlighet att hyra butikslokal på Lövgärdet centrum, om totalt ca 160 kvm. Butiksytan är ca 82 kvm och kontor, personal samt inlastning är ca 78 kvm.
Tidigare hyresgäst har varit apotek, vilket gör att verksamhet inom samma branch hade passat utmärkt. Runt torget finns vårdcentral, äldreboende, skola, resturanger och affärer som Willys.
Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

Övrigt

Stadsdelen Lövgärdet är ett av de senast byggda områdena i Angered och stod klar under 70-talet.
Här finns en stor variation med låg- och radhus med ett och annat höghus. Alla med generöst tilltagna grönytor runt omkring. Lövgärdet ligger högt och ljust och många bostäder har därför en vidsträckt utsikt.
Här är det gångavstånd till några av Göteborgs bästa naturupplevelser. Bland annat utmärkta badplatsen Surtesjön, till kolonilotter eller naturreservatet Vättlefjäll.Bilder på lokalen