Kontor, Vallgatan 8, Centrum, Jönköping

  • 357 m²
  • 2021-05-01

Hyresledig kontorslokal från 357 kvm mitt i centrala Jönköping.


Lokaltyp Kontor
Total yta 357 m²
Adress Vallgatan 8
Område Centrum
Publicerad 2023-09-16
Kommun Jönköpings kommun
Hiss Ja
Tillträde 2021-05-01
Objektsnummer 41945658

Beskrivning

Hyresledig kontorslokal från 357 kvm mitt i centrala Jönköping. Projekt Werket erbjuder skräddarsydda kontorslokaler där du som hyresgäst får vara med från start och sätta din prägel på lokalen. Projektet innehåller även flera erbjudanden som förenklar vardagen såsom gym och restaurang i samma byggnad. Mötesarena med möjlighet att boka mötesrum vid behov genom Castellumappen. Praktiska servicetjänster såsom tex reception, posthantering, padel, Instabox och gemensamt omklädningsrum. Kort och gott smarta lösningar som förenklar vardagen samlat under ett och samma tak.

Omgivning

Werket ligger mitt i centrum mellan östra och västra delen av stan. I närheten till fastigheten hittar du olika statliga myndigheter såsom Polisen, Länsstyrelsen, Kammarätten ock också Rådhuset och Högskolan. Med ca 3 minuters gångpromenad så hittar du stråk av fina restraunger, butiker och andra saker som JKPG City har att erbjuda.

Kommunikationer

Oavsett vilket färdmedel du föredrar, så är det enkelt att nå Werket.
Om du väljer att köra hit med bil kommer du att uppskatta våra två stora parkeringshus som ligger bara en stenkast från fastigheten. Med gott om parkeringsplatser finns det alltid plats för dig att parkera utan stress och bekymmer.
För de som föredrar kollektivtrafik finns det också utmärkta alternativ. Bara 30 sekunder från fastigheten hittar du närmaste busshållplats, vilket gör det enkelt att ta sig hit med buss.
För dem som reser med tåg är vår fastighet perfekt belägen. En kort 5-minuters gångpromenad tar dig till tågstationen, vilket ger dig enkel åtkomst till tågnätverket.

Planlösning

Skräddarsydda kontorslokaler där kontoret anpassas i samråd med dig som hyresgäst. Stora möjligheter erbjuds att vara med och utforma planlösning och ytskikt till nybyggnadsstandard samt även materialval. Kontorslokalerna går att utforma från 180 kvm till 357 kvm i ett våningsplan, om ytterligare yta efterfrågas så finns möjligheten att koppla samman fler våningsplan. Där kontorets insida anpassas utefter din verksamhets förutsättningar.

Parkering

Vi har 44 garageplatser i huset för förhyrd parkering.

Parkering inom området kräver ett digitalt p-tillstånd, se mer info längre ned. P-tillstånd behövs inte på besöksparkering.

Parkering finns på flera platser i närområdet som är inom Castellums fastighet:
- P-däcket vid polisen. Här finns både parkering för besökare (4 h) och personal-parkering (se mer info nedan).
- Parkering Grävlingen, endast parkering för personal.
- Parkering Hamngatan vid Länsstyrelsen, förhyrda platser samt parkering för personal.
- Parkering rondellen

All parkering inom Castellums fastighet Götaland 5 övervakas av Castellums avtalade part Apcoa. Betalning sker via deras app Apcoa flow. Besökande kan även betala via Easypark-appen.

Betalautomat som tar kort finns på polisens p-däck.

Personalparkering kräver ett digitalt p-tillstånd. Detta hanteras av respektive företag som hyr inom fastigheten till en låg årskostnad. Hyresgästens kontaktperson kan kontakta teknisk förvaltare för mer information.

Övrigt

Mitt i city, nära till kommunikation och service bygger är nu det gamla Statliga verken en modern mötesplats med arbetsplatser, flexibla kontorslösningar och service för alla Jönköpingsbor. Fastigheten omfattar ca 21 000 kvm yta fördelat på coworking, flexibla och traditionella kontor samt serviceverksamheter.
Werket är en en dynamisk, nytänkande och inkluderande mötesplats mitt i city – med självklart fokus på hållbarhet och hälsa ur alla aspekter.
Fastigheten har miljöcertifiering BREEAM -In-Use och har som mål att även bli WELL- certifierad, en internationell standard som syftar till att förbättra hälsa och välmående.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen