Butikslokal, Valhallavägen 145, Östermalm, Stockholm

  • 76 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 24 067 kr/mån

Ljus och luftig lokal i etage endast ett stenkast från Fältöversten


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 76 m²
Adress Valhallavägen 145
Område Östermalm
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1932
Hiss Nej
Våning BV
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41953677
Hyra 24 067 kr/mån
3 800 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Passa på att få ett suveränt skyltläge på pulserande Valhallavägen. Butiken har hela 4,7 m i takhöjd i den inledande delen. Vidare nyttjas lokalen med en etagevåning och kontorsdel på övre planet som gör lokalen extra speciell med ett loft som möjliggör olika användningar av ytorna.

Omgivning

Närhet till både pulsen på Valhallavägen, all serviceutbud som erbjuds på Fältöversten och även gröna oaser i intilliggande Tessinparken samt stora Ladugårdsgärdet.

Kommunikationer

Bussar trafikerar Valhallavägen utanför lokalen, närmaste t-banestation är Karlaplan med uppgång mot Valhallavägen, Tessinparken.

Planlösning

Lokalen är fördelad med butiksyta om ca 27 kvm och så tillkommer loft om ca 13 kvm och pentry med matplats samt ett kontorsrum om ca 15 kvm med fönster mot baksidan. Utöver detta finns liten toalett längst in i butikslokalen.

Lokalen har stort fönsterparti ut mot Valhallavägen vilket gör att lokalen är väldigt ljus och samtidigt har den ett väldigt bra skylt läge.

Parkering

Gatuparkering

Service

Som granne har du den trevliga restaurangen Paraden. Vidare finns en mängd andra restauranger och all tänkbar service i Fältöversten som är snett över gatan.


Karta
Visa på kartan: