Kontor, Vaggerydsgatan 1, Munksjöstaden, Jönköping

  • 517 m²
  • 34 467 - 51 700 kr/mån

Möjligheternas kontor finns tillgängligt i Jönköpings nya landmärke Munksjötornet.


Lokaltyp Kontor
Total yta 517 m²
Adress Vaggerydsgatan 1
Område Munksjöstaden
Objektsnummer 41888827
Områdeshyra 34 467 - 51 700 kr/mån
800 - 1 200 kr/m²/år

Omgivning

Munksjöstaden som för närvarande växer fram kommer bestå av en blandning av boende, kontor, restauranger, mataffärer och annan närservice.

Kommunikationer

Närheten till E4:an gör att det är enkelt och smidigt för besökande att snabbt ta sig till och från lokalen med bil och inom ca 5 min promenadväg från lokalen finns pendelparkering. För den som vill gå eller cykla finns goda möjligheter till cykel- och gångvägar från Munksjötornet. Busshållplats finns ca 100 meter från lokalen som trafikeras av bl.a. stombuss 1 med frekventa avgångar.

Planlösning

Byggnadens runda form erbjuder en nytänkande och kreativ kontorsmiljö med en svårslagen utsikt över Jönköping. Byggnaden utstrålar framåtanda och kommer bli en central plats i den växande stadsdelen Munksjöstaden. Våningsplan 11 erbjuder utöver en vacker utsikt över Jönköpings stad ca 517 kvm kontorsyta. Lokalen är idag anpassad för arbete i öppet landskap som inrymmer ca 40 arbetsplatser. Till detta så finns även 4 enskilda kontorsrum som även går att använda som mötesrum. Samt 5 st flexrum där möjlighet finns att använda rummen som mötesrum, samtalsrum, tysta rum eller som ett tillfälligt kontorsrum. Lokalen är genomgående inredd med textilmatta och ljusa väggar. I anslutning till hissarna finns det tillgång till tre st wc i varje våningsplan varav ett är utrustat med dusch.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i garage.

Service

På entréplanet hittar du lunchrestaurangen VY som dessutom driver skybaren högst upp i huset på våningsplan 16. Dessutom så hittar du även Cardio Club gym i entréplanet. All annan tänkbar service hittar du i Jönköpings centrum ca 10 min från lokalen.

Övrigt

Möjlighet finns att skylta ut mot Barnarpsgatan.


Bilder på lokalen