Butikslokal, Tyresö Centrum, Centrum, Tyresö

Skandia Fastigheter Friskvård (0 m) Restaurang (78 m) Shopping (85 m)

Hyr lediga butikslokaler i Tyresö Centrum Butikslokaler i olika storlekar och i olika lägen. Löpande renoveringar av centrumet fram till 2011. Butikslokaler med iordningställda bakutrymmen. Lager finns att tillgå i olika storlekar. Välkommen till Tyresö Centrum! Centrumet ligger i hjärtat av Tyresö och är lättillgängligt mycket tack vare den direkta anslutningen till busstorget. Mitt i centrum ligger kommunhuset. Bland butikerna finns välkända kedjor som H&M, Lindex och KappAhl, men även lok...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 100 - 500 m²
Adress Tyresö Centrum
Område Centrum
Objektsnr 41858910
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Hyr lediga butikslokaler i Tyresö Centrum

Butikslokaler i olika storlekar och i olika lägen. Löpande renoveringar av centrumet fram till 2011. Butikslokaler med iordningställda bakutrymmen. Lager finns att tillgå i olika storlekar.

Välkommen till Tyresö Centrum! Centrumet ligger i hjärtat av Tyresö och är lättillgängligt mycket tack vare den direkta anslutningen till busstorget. Mitt i centrum ligger kommunhuset.


Bland butikerna finns välkända kedjor som H&M, Lindex och KappAhl, men även lokalt etablerade butiker som Tyr Hem & Kök, Street 145 och Thernlunds. I centrum finns två stora dagligvarubutiker: Ica Kvantum och Stora Coop. Förutom shopping finns möjlighet att pausa med en kopp kaffe eller en bit mat hos någon av våra trevliga serveringar.

Med busshållsplatser precis utanför Pressbyrån går det lätt att ta sig hit kommunalt. Det är cirka 15 minuters resväg till Gullmarsplan.
-

Tyresö Centrum, Centrum

Hyr lediga kontorslokaler i Tyresö Centrum Butikslokaler i ...

Visad