Kontor, Tredje Långgatan 28, Centrum, Göteborg

  • 120 m²
  • 17 000 - 28 000 kr/mån

Välkommen till Tredje Långgatan 28! Här erbjuds en trevlig kontorslokal i ett eget gårdshus på innergården. Svårslaget. Lokalen har mycket potential och hyresgästen kan vara med och forma sin lokal.Lokalen är ca 60 kvm stor och är disponerad mellan ett större rum med plats för 2-3 platser med kök och ett kontorsrum. Badrum och städskrubb finns vid entrén till lokalen. Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller visning....


Lokaltyp Kontor
Total yta 120 m²
Adress Tredje Långgatan 28
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41930563
Områdeshyra 17 000 - 28 000 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen till Tredje Långgatan 28!
Här erbjuds en trevlig kontorslokal i ett eget gårdshus på innergården. Svårslaget. Lokalen har mycket potential och hyresgästen kan vara med och forma sin lokal.
Lokalen är ca 60 kvm stor och är disponerad mellan ett större rum med plats för 2-3 platser med kök och ett kontorsrum. Badrum och städskrubb finns vid entrén till lokalen.
Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller visning.

Övrigt

Lokalen är ca 60 kvm stor och är disponerad mellan ett större rum med plats för 2-3 platser med kök och ett kontorsrum. Badrum och städskrubb finns vid entrén till lokalen.Bilder på lokalen