Butikslokal, Trädgårdsgatan 3, Centrum, Sundsvall

Lokalguidens estimerade områdeshyra 21 250 - 38 750 kr/mån
Diös Restaurang (30 m) Friskvård (36 m) Shopping (42 m) Kommunikation (79 m) Bank (85 m) Uttagsautomat (294 m) Bränslestation (424 m) Bilservice (476 m)

Butikslokal centralt i Sundsvall med stora fönster, goda exponeringsmöjligheter, flexibla anpassnings möjligheter och två entreér.

Beskrivning

En stor öppen lokal i markplan med bra skyltläge och ljusinsläpp. Lokalen kan med fördel användas som butik alternativt kombinerad butik/kontor. Lokalen är formad likt en hästsko med två entreér som omges av stora skyltfönster för möjlighet till god exponeringsmöjligheter och marknadsföring. Den öppna planlösningen ger med möjlighet till flexibla lösningar efter hyresgästens behov. Tillhörande förråd en trappa ner. Lokalen är handikappsanpassad.

Omgivning

Fastigheten är belägen i centrum med gångavstånd till Torget i Sundsvall och omgiven av butiker, caféer, restauranger och parkering. Även större företag som Bolagsverket, SEB och E-on i närområdet samt Casino. Gångavstånd på några minuter till småbåtshamn och grönområde.

Kommunikationer

Från fastigheten ser du Centralstationen och går dit på några minuter, en promenad till Stora torget och navet för Busskommunikation tar cirka 5 minuter. Flygplats beläget på ca 20 minuters avstånd. E4a har ett flertal på och avfarter på några minuters avstånd.

Service

I centrum finns ett både stort och brett utbud av både offentlig och kommersiell service såsom livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, apotek, systembolag samt biografkomplex och hotell.

Övrigt

Lokalen kan delas av till 2 lokaler om ca. 150 kvm vardera, detta då lokalen är formad likt en hästsko med två entreér från Trädgårdsgatan.

Trädgårdsgatan 7, Centrum

Större kontor centralt i Sundsvall i en mix av IT och konsul...

Visad

Köpmangatan 10, Centrum

Ljus kontorslokal på 4e våningen med härlig ljusinsläpp, fin...

Visad

Köpmangatan 10, Centrum

Kontorslokal på 5e våningen med utsikt över takåsarna för de...

Visad