Butikslokal, Trädgårdsgatan 3, Centrum, Sundsvall

Lokalguidens estimerade områdeshyra 21 250 - 38 750 kr/mån
Diös Restaurang (30 m) Friskvård (36 m) Shopping (42 m) Kommunikation (79 m) Bank (85 m) Uttagsautomat (294 m) Bränslestation (424 m) Bilservice (476 m)

Butikslokal centralt i Sundsvall med stora fönster, goda exponeringsmöjligheter, flexibla anpassnings möjligheter och två entreér.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 300 m²
Adress Trädgårdsgatan 3
Område Centrum
Våning 2
Objektsnr 41864855
Lokalguidens estimerade områdeshyra
21 250 - 38 750 kr/mån
850 - 1 550 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

En stor öppen lokal i markplan med bra skyltläge och ljusinsläpp. Lokalen kan med fördel användas som butik alternativt kombinerad butik/kontor. Lokalen är formad likt en hästsko med två entreér som omges av stora skyltfönster för möjlighet till god exponeringsmöjligheter och marknadsföring. Den öppna planlösningen ger med möjlighet till flexibla lösningar efter hyresgästens behov. Tillhörande förråd en trappa ner. Lokalen är handikappsanpassad.

Omgivning

Fastigheten är belägen i centrum med gångavstånd till Torget i Sundsvall och omgiven av butiker, caféer, restauranger och parkering. Även större företag som Bolagsverket, SEB och E-on i närområdet samt Casino. Gångavstånd på några minuter till småbåtshamn och grönområde.

Kommunikationer

Från fastigheten ser du Centralstationen och går dit på några minuter, en promenad till Stora torget och navet för Busskommunikation tar cirka 5 minuter. Flygplats beläget på ca 20 minuters avstånd. E4a har ett flertal på och avfarter på några minuters avstånd.

Service

I centrum finns ett både stort och brett utbud av både offentlig och kommersiell service såsom livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, apotek, systembolag samt biografkomplex och hotell.

Övrigt

Lokalen kan delas av till 2 lokaler om ca. 150 kvm vardera, detta då lokalen är formad likt en hästsko med två entreér från Trädgårdsgatan.

Trädgårdsgatan 6, Centrum

Flexibel butikslokal med tillfart för bil för i- och urlastn...

Visad

Köpmangatan 10, Centrum

Kontor med öppenspis, utsikt mor Södraberget på 5e våningen ...

Visad

Köpmangatan 10, Centrum

Kontorslokal på 5e våningen med utsikt över takåsarna för de...

Visad