Butikslokal, Torsgatan 22, City, Stockholm

  • 483 m²
  • 2024-05-12

Unikt showroom för optimal exponering i city


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 483 m²
Adress Torsgatan 22
Område City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1906
Hiss Nej
Tillträde 2024-05-12
Objektsnummer 41975957
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till denna unika lokal som nu finns möjlig för er som vill förstärka ert varumärke, exponera er konst och ta tillfället att synas lite extra för förbipasserande på Torsgatan.
Lokalen lämpar sig bäst för showroom och vill man även hyra kontor så finns det i nära anslutning i fastigheten att hyra hos oss på Castellum eller via United Spaces. Förråd och omklädning finns också tillgängligt att merförhyra i källaren. Vi tecknar flexibla avtal från 6 månader och uppåt. Hör gärna av er vid intresse och berätta mer om er verksamhet och om vi ska planera in en visning.

Omgivning

Kontrasternas kvarter, en knutpunkt i hjärtat av Stockholm där City möter Vasastaden och Kungsholmen. Ett läge där du når stora delar av innerstaden bara med några minuters promenad. Väljer du andra transportmedel så är det ett stenkast till tunnelbana, buss, tåg eller flygbussarna som snabbt tar dig vidare ut i världen eller tar dina kunder och kollegor till dig. Området bjuder även på ett härligt utbud av caféer, restauranger, hotell och upplevelser så som både konst och kultur. Grönområderna är många så varför inta ta din lunch och slå dig ner i en av de grönskande oaserna.

Kommunikationer

Med en kort promenad når du T-Centralen, Sankt Eriksplan och Hötorget. Ett flertal busslinjer och Arlanda Express ligger precis runt knuten. För dig som cyklar finns finns både goda cykelförbindelser och cykelbanor precis utanför fastigheten. Gemensamt cykelrum med laddskåp och omklädningsrum underlättar cykelpendlingen ytterligare.

Parkering

På Torsgatan 12 finns ett garage för både besökande och reserverade garageplatser, med eller utan el. Är du intresserad kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Övrigt

Välkommen till Torsgatan 22-30, en plats där historia möter framtiden.
Huset byggdes under tidigt 1900-tal som hemvist för Stockholms Gas- och Vattenverk, ritat av Ferdinad Boberg i vacker jugendstil. Ett av Stockholms mest kända landmärken. Vi på Castellum har renoverat fastigheten med största möjliga omtanke och hänsyn, både till den fantastiska kulturhistoriska platsen och till dig. Förutom kontor finns här också lounger och platser för coworking. Behöver du en plats att fokusera på en gång? Köp ett dagspass på vårt eget coworkingbolag United Spaces med entréplan på Torsgatan 26. De står också för service och mötesrum. På våra två grönskande innergårdar finns möjlighet till både återhämtning och träning. Om padel inte är din grej så har vi också ett utegym. Kom ihåg att boka banan, på Matchi.se. Efter träningen är det bara att slå sig ner på vårt Utekontor. Det fungerar precis som ett vanligt kontor, med WiFi, eluttag och ergonomiska sittytor.


Karta