Butikslokal, Torgny Segerstedts Allé 77, Rosendal, Uppsala

  • 51 m²
  • Enligt överenskommelse

Lokal perfekt för butik och showroom


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 51 m²
Adress Torgny Segerstedts Allé 77
Område Rosendal
Kommun Uppsala kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41952292
Bifogade filer

Beskrivning

Nu finns chansen att driva din verksamhet i en nyproducerad lokal i det expanderande området Rosendal.

Denna lokal är lämpad för butik/showroom och har en yta om 51 kvm. Lokalen har öppna ytor med entré och fönster ut mot huvudstråket. Det finns ett pentry och en handikappanpassad toalett.

Rosendal ligger mitt i ett av Sveriges främsta kunskapskluster med två universitet och ett av landets största sjukhus som grannar. Härifrån tar det bara några minuter att cykla till Uppsalas centrum. Området expanderar och är en mix av bostäder, handel, service och här finns USIF Arena med gym, tennis- och paddelbanor mm. Förutom tillgången till områdets egna grönområden är det nära till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden.

Här finns flera restauranger och en Ica Nära.

Omgivning

Rosendal är ett område som är under utveckling, här kommer det bli en härlig mix av bostäder, handel, service, universitetsanknuten verksamhet med campuskaraktär och närhet till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden. Rosendal kommer att inrymma parkytor med både grönska och vatten. Dessa gröna och blå kvaliteter skapar en trivsam livsmiljö men de fyller även en funktion för att dagvattnet ska infiltreras och fördröjas på platsen. Ett större parkstråk kommer att skapa en länk mellan Stadsskogen och Kronparken, två skogspartier med höga rekreativa värden. Bra busskommunikation kommer att gå till centrum och cykelbanorna är väl planerade för.


Karta


Bilder på lokalen