Butikslokal, Tillgängligheten 3, Hisingen, Göteborg

  • 350 m²
  • 29 167 - 116 667 kr/mån

Här finns möjligheternas lokal - här kan du själv utforma din yta, vare sig du behöver ett modernt fräscht kontor eller en snygg butik! Fastighetsägaren tror att en sällanköpshandel skulle bli perfekti den här ljusa ytan på 350 kvm. Ytan är placerad i bottenplan i Tillgängligheten på Hisingen - mitt i händelsernas centrum. Detta är ett spännande område som präglas av innovationer och utveckling med nya Volvo Campus som granne. Lokalen nås smidigt via kollektivtrafik och ett vardagligt serviceu...


Lokaltyper Butikslokal / Utställning / mässa / Kontor
Total yta 350 m²
Adress Tillgängligheten 3
Område Hisingen
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41911946
Områdeshyra 29 167 - 116 667 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Här finns möjligheternas lokal - här kan du själv utforma din yta, vare sig du behöver ett modernt fräscht kontor eller en snygg butik! Fastighetsägaren tror att en sällanköpshandel skulle bli perfekt i den här ljusa ytan på 350 kvm.

Ytan är placerad i bottenplan i Tillgängligheten på Hisingen - mitt i händelsernas centrum. Detta är ett spännande område som präglas av innovationer och utveckling med nya Volvo Campus som granne. Lokalen nås smidigt via kollektivtrafik och ett vardagligt serviceutbud finns i området.

Omgivning

Koncernen AB Volvo äger mark i omedelbar närhet av fastigheten. Det är i detta område Volvo Campus skall byggas. Området kommer att bli levande och attraktivt där människor kommer vara i ständig rörelse. Ett område för innovationer och utveckling. Här ligger Tillgängligheten mitt i händelsernas centrum.

Kommunikationer

Lagom till Göteborgs 400 års jubileum 2021 planeras en linbana mellan Järntorget och Wieselgrensplatsen vara på plats. Var 45:e sekund avgår en gondol och den totala restiden är tolv minuter. En av de fyra stationerna är placerad vid foten av Ramberget, bara några minuters gångavstånd från Tillgängligheten.

Redan idag finns goda kommunikationer till och från området.

Parkering

Parkeringsytorna görs om och förses med ny belysning och möjlighet till laddning av elbilar och med möjlighet till gratis parkering i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen