Kontor, Theres Svenssons gata 13, Lundbyvassen, Göteborg

  • 6 - 70 m²
  • 1 000 - 19 250 kr/mån

Letar du efter en inspirerande plats där du kan förverkliga dina idéer? Tvivla inte utan besök Spaces! Spaces erbjuder en perfekt atmosfär för entreprenörer och kreativa affärsmän. Hitta ditt privata kontor för att skräddarsy din image och utöka ditt nätverkande. Spaces Brygghuset har helt upprustade utrymmen, utmärkt WiFi-anslutning, ljusa arbetsytor och en affärsgemenskap. Spaces-center är omgivna av restauranger och affärer, vilket gör det till en perfekt zon för en promenad och en paus...


Lokaltyp Kontor
Total yta 6 - 70 m²
Adress Theres Svenssons gata 13
Område Lundbyvassen
Kommun Göteborgs kommun
Ingår i hyra 5090Kr månatlig betalning
Objektsnummer 41916147
Områdeshyra 1 000 - 19 250 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Letar du efter en inspirerande plats där du kan förverkliga dina idéer? Tvivla inte utan besök Spaces!

Spaces erbjuder en perfekt atmosfär för entreprenörer och kreativa affärsmän. Hitta ditt privata kontor för att skräddarsy din image och utöka ditt nätverkande.

Spaces Brygghuset har helt upprustade utrymmen, utmärkt WiFi-anslutning, ljusa arbetsytor och en affärsgemenskap. Spaces-center är omgivna av restauranger och affärer, vilket gör det till en perfekt zon för en promenad och en paus. Ditt nya arbetsutrymme är lättillgängligt med kollektivtrafik.

Spaces villkor gäller:

I det totala utrymmet på 70 m² ingår ett privat kontor på 6 m² inrett med högkvalitativa möbler, gemensamma utrymmen som kök, flerspråkiga receptionister, samt andra skatter och kostnader, såsom vatten, el och gemensamma avgifter.

Klicka här för mer information
https://www.regus.se/office-space/sweden/goteborg/goteborg-spaces-brygghusetBilder på lokalen